Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: najprzykrzejsze z przykrych ;(

Re: najprzykrzejsze z przykrych ;(

nie przejmuj sie Dejot nie mam Ci za złe ;( To logiczne że nie czujesz tego co ja a co do filmu to sam sobie tak nawet nie pomyślałem... no moze nie jeśli chodzi o piractwo ale o mój ateizm raczej...

współczuję ci

AGAM, współczuje. rozumiem co teraz przeżywasz. dzisiaj w nocy zdechł mi mój kochany piesek ;(

straszne jest to wszytsko ja myślałem że jużnie bede chciał nigdy takiego zwierzątka do którego się tak przywiązuje... ale teraz tak mi jej brakuje że nie wiem co robić...

AGAM bardzo mi przykro. Mi jakiś CH*J otruł psa (trutką na szczury). Psa miałem 11 lat. A otruli go dzień przed wiligią 2002r. Jakbym tego gościa dorwał to wylądaował bym za kratkami za morderstwo - bo on sam by tą trutkę zjadł.

Atrax Robustus
    Guest

Pamietam morda, opowiadales mi... tacy ludzie powinni isc na podroby.
    A Tobie AGAM wspolczuje i to bardzo.

Czas nie leczy ran, bo zawsze pozostaja po nich blizny. Mi dalej nie przeszlo po moim kochanym szczurku, ktory zmarll na hemofilie dokladnie rok temu, 1 kwietnia.... dokladnie na prima aprilis :|
    Umrl (nie powiem zdechl) na moich rekach - byl juz bardzo slaby i nagle przestal po prostu oddychac.

Tak to jest, jak sie do czegos przywiazesz ;(

Wspolczuje Ci Agam
    szoda ze nie mialem okazji zobaczyc Twojej fretki.

ktorys z moich sasiadow rowniez otrul mi psa, niestety nie wiadomo do dzis dnia ktory :[[

Właśnie Mi sie cały czas wydaje że ona jeszcze jest. Jak wchodze do pokoju to szybko zamykam drzwi żeby nie uciekła, odsówam krzesło ok biórka żeby nie mogła na nie wskoczyć....

trzymaj sie cieplo, AGAM... wiem, jak ciezko jest, kiedy ginie ukochany zwierzak... moze to male pocieszenie, ale twoja fretka chociaz nie zyla dlugo, na pewno byla szczesliwa i miala duzo milosci...

Agam Kondolencje (( uwież wiem jak to jest stracic zwierzaka a miałem ich wiele !!!! 3maj sie i sie nie załamuj

Uprawnienia umieszczania postów