Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: ugryzła mnie własnie trwoznica!!!!!!!

don 22
    Guest

Re: po 24 godzinach.....

a wiec juz jest w miare okdostałem z rana u lekarza zastrzyk domiesniowy phenazolinu i
    dorzylnie hydrokortyzonopuchła mi "tylko"cała dłoń i powoli juz moge ruszac palcem wskazującym w który zostałem ukąszony.Jak DEXiu zaznaczył,nalezy wziaśc duuuzo wapna i pic duuzo wody by cały jad spłynał z ciebiei przede wszystkim nie wpadac w panike..

pozdrawiam wszystkich hodowcow grzechotników

Re: ugryzła mnie własnie trwoznica!!!!!!!

Hmmmm........a mozesz nam zdradzic kiedy Cie ukasila?? Tzn. w sensie podczas wykonywania jakiej czynnosci??

Wracaj szybko do zdrowia

Peace!

A do jakiego lekarza się udałes (rodzinnego) ?I co mu powiedziałeś ?Przyznałeś się ,że cie ugryzł wąż miał o tym pojęcie.

don 22
    Guest

tak,udałem sie do rodzinnego i przyznałem sie ze ugryzł mnie grzechotnik!tak naprawde nie wiedzieli jak maja sie zachowac,chcieli mnie od razu skierowac to szpitala chorob tropikalnych ale ja nie chciałem...powiedziałem zeby mi dali jakis zastrzyk i to wszystko...i faktycznie,juz jest po wszystkim...opuchlizna zeszła a ja czuje sie swietnie,jedynie miejsce ukąsznia mnie lekko pobolewa ale z czasem przestanie......

to po co szedłeś do tego lekarza?????
    skoro nie chciałeś iść do szpitala to trzeba było sie wogóle nie wybierać jesli już coś ci dał to pewnie zastrzyk przeciw tęzcowi i tyle ))))
    nie kumam po co do niego polazęłś hehe i tak całkiem możliwe ze wpisał to do twojej kartoteki i że dowie się o tym policja z Twojej okolicy skoro stwierdziłeś ze to był grzechotnik. trzeba było od razu iśc do łóżeczka i pić wapno
    teraz to radziłbym wyniesc wezyka z chaty jak nie chcesz by ci go zabrali )))) a swoja drogą to chyba można uzywać haków własnej produkcji rękawiczek skórzanych i tym podobnych rzeczy. a przede wszystkim pamietać ze to nie jest kura i że uchrzanić zawsze może podejrzewam ze jak zwykle zgubiła rytuna )) ale dobrze sie stało że dałeś posta na forum))) pozdrawiam i jak masz jakies foty swojej rączki to załącz do tego tematu )))
    pozdrawiam inneczasy

Kromms
    Guest

amator !!!!!

człowieku ze jaz przypadkowo go ugryzł węż to nie znaczy ze amator

Kromms
    Guest

sorka moj kuzyn sie dorwał do kompa i napisał coś... Dostał po uszach :P

węż...hehe, a moze wąż? ^^
    przykra sprawa z tym ukąszeniem...pokaż fotki!

Uprawnienia umieszczania postów