-
-
Re: KLĘSKA ;(
Postaw swoja starsza przed faktem dokonanym , ja tak zrobilem i sie udalo kup terrerium urzadz sobie je a pozniej idz i za swoje kup gekona
-
Ja tam postawiłem sprawę jasno. Rodzice nie mieli nic do gadania i po sprawie. Chociaż też miałem na początku podobny problem ale ich olałem. Zaczęłem sprzedawać niepotrzebne rzeczy z domu. No i po pewnym czasie uzbierrałem kase i po sprawie. Po prostu bądź stanowcza. Powiedz, że chcesz i już.
..::::SALAMANDRA::::..
-
Mam pytanko czy to forum sluzy do uzalania sie?
-
Nio to jest w dziale przykre doswiadczenia ))))))
-
01. Fakt dokonany jest dobrym pomyslem, ale to zalezy troche od rodzicow
02. Sprobuj ja zainteresowac tym gekonem, pokaz jej ze wiesz o nim duzo, opowiadaj o nim. ja tak zrobilem z pajakiem. Ciagle w kolko nawijalem co wiedzialem, w koncu jak kupilem, to nie byli rodzice zdziwieni.
03. Powiedz jej, ze bardzo wielu ludzi ma takiego gekona
04. Powiedz ze chcesz rozwijac swoja pasje, hobby, chces zhodowac i obserwowac zycie zwierzat. Chcesz sie tego uczyc.
05. I wiele wiele innych...
-
mi to przypomina jedną wypowiedź redaktora jakiejś gazety konsolowej. Na rynek wchodzi gba, więc w gazecie pojawia się na pierwszej stronie podobna lista: "1. Powiedz rodzicom, że konsola służy również do nauki. 2. Powiedz rodzicom, że masz niepowtarzalną okazję kupić konsolę za xx zł, podczas gdy kosztuje - tu wstawiasz 200 zł drożej". Ot, marketing!
btw. dreamcast rox :>
-
Hahah, pisalem z glowy...
-
ja pierwszy raz zobaczyłem legwana gdy miałem 5 lat. Zawsze chcialem go mieć i teraz też chcę. Ale mama panicznie się go boi, w zoologiku robi histerie. Więc bez pytania kupiłem pająki :>
-
ja robiłem tak samo
Uprawnienia umieszczania postów