-
Re: KLĘSKA ;(
Nie martw się . Ja też chce miec gekona lamparciego i przez to w domu było tyle awantur że coś . Ale vja i tak będe o nie walczył do końca życia)))))))))
-
-
wiesz ziomku! to jest tak, że musisz pokazać rodzince jak bardzo Ci na tym zależy...musisz o tym gadać... ciągać mamę po sklepach zoologicznych...pokazywać o czym mówisz...wyjaśniać wszystko co i jak... że geku mamy nie zje...no i przedewszystkim jak dużo już wiesz o gekach i że jesteś świadoma jaki obowiązek na siebie bierzesz i że dasz rade jemu podołać...
powodzonka...
-
Badz stanowcza i nie ulegaj starszym jak mowia to i tamto olej ich i tyle
Kiedy wszystko idzie źle pamiętaj ,że moze być jeszcze gorzej.
-
-
Ha ha ha miałem ten sam problem tylko z starszykami.. A po co ci robale ;-) i tak jest ich pełno :-) Wiec postawiłem ich przed faktem dokonanym :-) to zawsze działa.
-
Wyprowadzenie się do piwnicy i żywienie się szczurami to całkiem niezły pomysł :-))
-
kiedys chciałam mieć szczura (byłam w twoim wieku Puma),rodzice byli przeciwni ale zebrałam kase kupiłam klatkę i zwierzaka, co prawda starzy mieli im to za złe ale w końcu się przyzwyczaili, teraz po 7 latach matka sie wkurzyła poniewaz postawilam w pokoju duże terrarium dla pajaków.reakcja ta sama, a morał jak chcesz to kup ale licz sie że pewnego dnia wrócisz do domku a zwierzaka w nim niebedzie (taki los spotkał mego szczura) wszystko zależy od charakteru starych...powodzenia!!!
-
hh :/:/ dobrze że tego geka nie dostaniesz bo musiałby słuchać takiej żenady :/
Uprawnienia umieszczania postów