-
ZbożówkA
Jakieś 4 misiące temu uciekła mi zbożówka zdażało się to dośc często i nigdy nie wiedziałem którędy uciekała, za każdym razem szukałem i nigdzie jej nie było ale wychodziła po jakichś 2 -3 tygodniach jak zrobiła się głodna no a tym ostatnim razem niestety nie wyszła po 2 miesiącach myślałem że już nie wyjdzie i znajdę ją kiedyś gdzieś wychniętą a tu ostatnio czyli po 4 miesiącach podczas sprzątania znalazła się :], siedziała sobie za maszyna do szycia jakby nigdy nic troszkę wychudzona ale zdrowa . Nigdy NiE traĆcie NadzieI :]. A tak przy okazji ile wąż może wytrzymać bez jedzenia??
-
Re: ZbożówkA
Znalazła aię jak miło !!! w końcu wszystko jest możliwe !!!
-
Ja miałem kiedyś drewnianą podłogę w pokoju, to zerwaliśmy ją i szukaliśmy zbożówki 2 tygodnie. Bez jedzenia każy wąż długo wytrzyma, słyszałem o boa który nie jadł równo rok.
-
niestety nie każdemu udaje znaleźć się węża żywego. moją znalazłem po 6 miesiącach- zobaczcie w załączniku jak wyglądała i gdzie była!
-
współczucie a jak ona wlazła między okno ??
-
Oj oj przykry widok . Ale i tak bywa ...
-
no właśnie nie mam zielonego pojecia. trudno tak czasami bywa
-
ja złapałem tydzień temu samczyka zbożówki po 3 miesięcznej eskapadzie - wyglądał bardzo zdrowo (tyle, że mógł się dożywiać w sklepie - co tydzień stół zastawiony : odkryte 200 osesków w nocy z piątku na sobotę
-
hehe no tak w sklepie to mial co tydzien istny szwedzki stol)
Pozdrawiam
NAzar
-
Mi zbożówka 3 razy uciekła jak ją dostałem.
1raz była na parapecie.
2raz była pod dywanem za szawką.
3 raz była za kanapą w salonie.
Ale i tak ją tego samego dnia co uciekła to ją złapałem.Błąd w tym, że za mało zaglądamy do naszych zwierzaków i zapominamy zamknąć terrarium.Pozdrawiam;]
Kiedy wszystko idzie źle pamietaj ,że moze być jeszcze gorzej.
Uprawnienia umieszczania postów