-
Re: Młody kędziołek :(
nokeg, wez sie wybierz na poczte i spytaj czy nie ma dla ciebie paczki, jak ja wysylalem gekona lamparciego do kolesia z czerwienska (ja jestem z wawy) to na poczcie mowili mi ze dojdzie nastepnego dnia do 15, ale nie doszedlo to kolo 16 koles poszedl na poczte i tam czekal na niego gekonik, wiec warto sprobowac glowa do gory, a swoja droga poczta to faktycznie h**owizna.
pozdro
-
Aah mich szkoda szkoda, a pajączek był tak napasiony i słodki ....... na następny raz mam nadzieję ze nie zginie ;/
-
macie może tak z 1kg C4?? bo musze podłożyć pod poczte, paczki jak nie było tak niema, a na 100% była wysłana
-
moim skromnym zdaniem kilogram C4 to za duzo, chyba ze budynki naookolo tez nie sa Ci mile :P
-
hehe - im wiecej tym lepiej ;] ja myslalem ze wysadze poczte jak doszedl moj murinus ale na szczescie bylo ok i poczta stoi ( jeszcze :> )
-
Ja na aukcji zamowilem 2 kędziorki. Na zewnątrz bylo jakies -5* C. Przyszła listonoszka i przed furtką zaczeła machać paczką i krzyczec "przesyłka " jak zobaczylem jak macha moimi pająkami to myslalem ze ja zabije. No niestety jeden nie podolal (nie wiem jak ale zostal zmiażdzony). Drugi zyje i chyba ma sie dobrze
Uprawnienia umieszczania postów