Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Uciekla mi mysz!!!

Re: Uciekla mi mysz!!!

Gdzieś w necie wyczytałam, ze mysz w skrajnych warunkach potrafi przeżyć jedząc nawet mydło... więc są bardzo wytrzymałe

pozdro

Słyszeliście napewno powiedzenie, BIEDNY JAK MYSZ KOŚCIELNA.
    Myszy to takie skubane i niewymagające stworzenia potrafią przeżyć w kościele, żywią się drewnem z ławek, kurzem, szatami liturgicznymi księdza, a jak jakaś dostanie się do tabernakulum to i opłatek sobie schrupie i winka mszalnego napije :-D.

POzdrawiam.;-P

Mufka
    Guest

o ku***.......czyli mam nowego lokatora........

Mufka
    Guest

sorki za blad....tzn ona ma lokatora- Mikka....wspolczuje jej.....Ale glowa do gory, kiedys sie znajdzie ))

mi chomik chyba z 20 razy uciekł i zawsze jak spałem to mi na łożko włacił i chodził pomnie, zawsze sie budziłem i chowałem go spowrotem. odsuwał szybke skubaniec, później dałem tam jeszcze książki a on itak to odsuwał:-)

ja mam pomysł ... kup sobie wężaq i wypuśc go na dom - on złapie mysz, tylko, że później będziesz musiał poszukać węza

PaWeL^
    Guest

czesc

mi kiedys chomik zwiał i.... sqbaniec przegryzl kabel z televisor a później popełnił samobujstwo :/

hehh ja od wczoraj gonie jedna kolczasta

A jej dalej ani widu, ani slychu.....

Ale przed chwila mialam polowanie!!! Mysz znalazla sie w nosidełku dla lalek mojej siostry...Ale oczywiscie jak ja tam znalezlismy to szybko uciekla. Po tej gonitwie mieszkanie wyglada jak po bojowisku.....hehe, najwazniejsze ze ja schwytalam ))

ide teraz posprzatac.....ble...

Uprawnienia umieszczania postów