Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: eh...te sklepy zoologiczne

Re: eh...te sklepy zoologiczne

To z tym listem to chyba najlepsze żeby udupić sprzedawców takich sklepów...jak coś to też sobie popisze

straku
    Guest

A ja widziałem sklepo zoologiczny w którym nie ma zwierząt! Pytam sie kobiety: "Jakto, sklep zoo a nie ma pniz zwierzaków?", a ona na to: "A po co? Jak ktoś coś chce, to daję adres do kogos kto akurat to ma, tak jest najlepiej dla zwierzaków."
    Komentarz zbyteczny.
    Pozdrowy

Jestem staly klientem sklepu Zoologicznego w Ostrowie Wlkp Świat Zoo robie tam zakupy z wielką przyjemnością nie tylko jestem zawsze fachowo obsłużony ale również z wielkim podziwem obserwuje w jak idealnych warunkach przevywają tam zwierzęta jest tam zawsze czysto pachnie przyjemnie sianem a zwierzeta robią wrażenie zadwolonych i zdrowych jest tam ich równierz duży wybór

dzisiaj to był szczyt, byłem w sklepie zoologicznym, patrze sobie na żółwie greckie i jeden leży, niema oczu, muchy po nim chodzą, miał tą taką błone na szyi nagryzioną przez muchy albo żółwie sam niewiem, powiedziałem kolesiowi że ten żółw chyba niezyje, mówi no niech pan sam zobaczy, niema oczu, dostałem odpowiedz:
    -to może je gdzieś zostawił, spytaj go
    chciałem mu pokazać faka i z kapcia w zemby odrazu ale niewypadało bić starszego

najlepiej być upierdliwym, nie chamskim. Stanąć przy tym żółwiu i wołać każdego kto wejdzie do sklepu aby popatrzył i opowiadać głośno co jest żle itd... Faceta szybko ruszy.

zalezy od czlowieka ale moglbym sie zalozyc ze pewnie taka manifestacja nic by nie dala

btw. pare km ode mnie jest sklep zoologiczny w ktorym maja prawie doroslego boa w takim terrarium ze...waz nie moze sie rozprostowac ani w ogole ruszyc

a umnie w miescie jest 6metrowy pyton tygrysi ciemnoskory w terra100 x 80 x 80 i w dodatku u weterynarza w gabinecie!

no to <strike>nie</strike>zła reklama dla tego weta...

wiekszosc ludzi nie zwraca na to uwagi tylko: "wow jaki wielki waz"

no to 6 metrowy teygrych ma terra nieco większe, niż mój 70 cm regius... lux no

Uprawnienia umieszczania postów