-
Przemyslana ucieczka :)))))
Postanowiłem sobie kupic węża, boa tęczowego , więc zaopatrzyłem się w terrarium , byłem przekonany że nie może z tamtąd uciec . Byłem w błedzie , tegoż samego dnia już mi uciekł , panika w domu niesamowita (moich rodzicow , zwłaszcza mamy), mimo że wąż miał 40 cm . Prubowałem wszystkich metod i nic , mijał już 7 dzień więc postanowiłem kupic nowego (byłem przekonany że już go nie znajde) . Dałem sobie i wężowi jeszcze jedną szanse i przezucilem mieszkanie do gory nogami aż wkoncu go znalazłemsiedział za boazerią, ktorą mam w pokoju na jednej scianie )) Boazeria poszła w kosz ale wąż sie znalazż i musiałem razem z ojcem kupic nowe deski (wiekszy wydatek niz nowy wąż) . Ale co jest najsmieszniejsz to ,to ze wąż uciekła ponownie za kilka dni , wowczas bez wiekszego zastanawiania rozebralismy boazerie , trafione w 10 )) . Taka sytuacja miała miejsce jeszcze raz dlatego teraz deski nie wyglądają za ciekawie . Pozdrowienia dla wszystkich , uwazajcie na swoje pociechy )))). Oh te terarium miało tyle wad a kupione było na zamowienie ((.
Uprawnienia umieszczania postów