-
Re: Nowe terra - ptasznik wielobarwny.. ;((((
Kciuki juz wszyscy trzymaja , czekamy w takim razie na dalsza czesc owej opowiesci, oraz mamy nadzieje na dobre zakonczenie.
Pozdrowienia
ps
dzieki tekst z "babką" mi się spodobał.
(mojego brzdąca na powierzchni raczej się nie złapie - ciężko go na górze zaobserwować a juz całkiem złapać)
-
Dzwoniłem wczoraj do Ani Awikularii i rozmawiałem z nią o tym pechowym
zajściu...
Ale ona też niestety nie jest w stanie mi pomóc.
Niestety pająk się nie rusza. Najprawdopodobniej jest już martwy.
Poczekam jeszcze ale już nie mam nadziei. Myślałem że po tym ostatnim
spacerze po terra pająk mi się ocknie ale leży bez ruchu już 2 dzień.
Uważajcie na "przenosiny" swoich zwierzaków. U mnie akurat był to klej
ale rownie dobrze może to być żarówka, jakiś ostry przedmiot itp.
-
wspolczuje Ci norka kazdemu moglo sie to zdazyc napewno twoj przypadek bedzie przestroga dla wielu terrarystow. w jakim wieku byl badz jeszcze jest twoj pajaczek ???
-
To był b.atrakcyjny pająk a.versicolor w "czwartej skórce". Aż się błyszczał -taki był ładny. Miał ponad 3 cm z odnóżami.
-
Jendak pajaczek nie dal rady "wyzdrowiec" - przykre to ale ... bardzo dobra to bedie przestroga ... sam sie szykuje do zamowienia terrarki w zoologicznym - teraz juz wiem na co bede patrzyl
-
No coś co się stalo to się nie odstanie. Z doświadczenia wiem, ze potencjalnie najwiekszym bezposrednim zagrozeniem dla zwierzaków jest zmiana miejsca (remont terra, czyszczenie, przeniesienie czasowe, nowe terra itd) stąd sam wolę czasem zostawic zwierze na ktrotkiej glodówce niz dawac go na przechowanie nawet doswiadczonej osoby ale nie obeznanej z danym gatunikiem.
-
Uprawnienia umieszczania postów