-
Re: Chętni do tworzenia czasopisma ?
Myślę, że mogłoby się to udać, gdyby wydawać to w formie gazetki szkolnej. Obnizyłoby to znacznie koszty. Na początek uważam nie ma sensu bawić się w jakieś superkolorowe pisma. Może np. Kilka fotek kolorowych, choć uważam je w sumie za zbędne. Fotki można smiało znaleźć w necie. Zresztą jak się owo pisemko by rozkręciło, wtedy ( biorąc pod uwagę ilośc osób prenumerujących pismo ) bawić się w wydawanie czegoś większego. Co do pisania artykułów.... tu mozesz mieć problem. Nie ma wielu osób które mogłyby pisać artykuły na poziomie. Ale gra warta świeczki. Przygotuj sobie plan. Zwerbuj ludzi, głównie fachowców z danych dziedzin i jakiegoś weta, który coś skrobnie. Zamówienia można by robić na jakiejś stronce i wpłacie na konto. Choć wiem, że ludzie po wałkach z "terrarium" mają niechęć do prenumerat. Ale próbuj. Ja w każdym razie na pewno kupię 1 nr. Jeśli faktycznie chcesz się za to wziąść to masz masę roboty- przede wszystkim jakiś plan proponowanych artykułów,zeby wiedzieć mniejwiecej na ile numerów starczy Ci pomysłów, ale życzę powodzenia.
Uprawnienia umieszczania postów