-
BARDZO WAZNE - prosze przeczytac !
Witam.
Chcialem zaproponowac pewien pomysl :
Pan Dr.Jarek Zajaczkowski zbiera pieniadze na wyposazenie gabinetu miedzy innymi Endoskop (wazny aparat wewnetrzno badawczy) i RTG - aparat rentgenowski . Co myslicie o zbiorce pieniedzy w ramach pomocy dla Pana Jarka - przeciez On pomaga nam wszystkim bezinteresownie , zawsze odpisze i pomoze - wiem ze nie wiele dalo by sie zebrac ale nie badzmy obojetni na to co robi nie tylko dla nas Pan Jarek , czy znacie wielu ludzi z takim zaangazowaniem ? bo ja nie znam nikogo chyba , Pan JArek chce sprzedac swoj domek w Łebie aby kupic sprzet do gabinetu , ja osobiscie uwazam ze chocby te 15 - 20 zl czy ile kto moze od kazdego troszeczke pomoze choc wiem ze taki sprzet jest bardzo drogi . Zapewne nie raz pomysleliscie ze ludzie sa bezdzieczni i materialini , ale czasem sami tacy sie stajemy , moja prosba - przemyslcie to bo Pan Jarek jest wielkim czlowiekiem.
prosze o rozpatrzenie mojej propozycji , gdyby znalazlo sie sporo osob to bedzie juz jakas gotowka , oczywsicie wszystko zalatwimy tak aby nikt nie mial obiekcji ze kase zgarne dla siebie itd bo roznie mozna pomyslec .
-
Re: BARDZO WAZNE - prosze przeczytac !
ODMAWIAM, KATEGORYCZNIE ODMAWIAM, JESZCZE RAZ ODMAWIAM.....
Dziękuję za uznanie.........
-
Cześć,
jest jeden, dość poważny myślę problem.
Czy zastanawiałeś się, w jak głupiej sytuacji stawiasz naszego kolegę Jarka?
Sprawa wcale nie jest tak prosta jakby się początkowo wydawało - zebrać kasę, kupić i sprezentować. Osobiście bardzo bym się cieszył, gdyby znalazł się w tym laboratorium endoskop i RTG, chociaż mam bardzo daleko, żeby tam podjechać. Ale stawianie J.Zajączkowskiego w sytuacji kiedy chcielibyśmy zasponsorować zakup jest moim zdaniem nie najlepszym pomysłem.
Zaproponowałbym raczej inne rozwiązanie - wiemy, że możemy zrobić tam wszelkie badania, wysyłając próbki. Róbmy to - myślę że w ten sposób lepiej przyczynimy się do rozwoju laboratorium i przy tym prawdopodobnie terrarystyki.
I nie postawimy nikogo w dwuznacznej sytuacji w ten sposób.
Pozdrawiam
-
-
Dziękuję - w takich sprawach muszę radzić sobie sam. Ale jeszcze raz dziękuję za uznanie. To dla mnie dużo znaczy i pozwala dalej pracować......
-
To tylko moje zdanie ale jestem pewien ze podziela je setki osob a moze i wiecej .
-
moze i masz racje ze w glupiej sytuacji, ale sam pomysl nie jest zly.
Najlepiej aby jednak zrealizowac to poprzez terrarium.com.pl.
Sam poznalem (a raczej moja a.blotna) jakim czlowiekiem i zarazem weterynarzem jest Jarek. Bezinteresownym, chetnym do pomocy az do bolu. Takich ludzi naprawde nie jest wielu (a szkoda).
Wiec moze zrobic tak: Nook, jesli nie problem, niech sie dowie jak od strony prawnej mozna taka zbiorke przeprowadzic za pomoca portalu.
I do dziela
Jarek nie kryguj sie, nie odmawiaj , w koncu robimy to tez dla siebie.
Pozdrawiam,
Jeszcze raz dziekuje za pomoc!!!
-
Mam wrażenie, że Jarek się jasno wyraził. Dajcie spokój.
-
Podpisuje sie pod tą propozycją, mało w koncu fachowców w tej dziedzinie, a skoro to ma w jakis sposób pomóc terrarystom to mysle ze te pare groszy nas nie zbawi (za nasze zwierzeta dajemy przecież niekiedy duzo duzo wiecej) a chyba lepiej je leczyc niz stracić -to nam sie wszystkim opłaca.Nie znam pana Jarka jeszcze na tyle i nie wiem na jakich konkretnie zasadach działa i pomaga, ale z tego co czytam jego wiedza jest tu ewidentnie niepodważalna i wykorzystywana. Mysle ze to dobry pomysł a ten portal pomoze w jego realizacji. Pozdrawiam
Epicrats cenchria cenchria
-
jestem za!! Jarek jest dobrym człowiekiem i specjalistą a przy tym bezinteresownym mało takich ludzi na swiecie!
Gregory
Uprawnienia umieszczania postów