-
BARDZO WAZNE - prosze przeczytac !
Witam.
Chcialem zaproponowac pewien pomysl :
Pan Dr.Jarek Zajaczkowski zbiera pieniadze na wyposazenie gabinetu miedzy innymi Endoskop (wazny aparat wewnetrzno badawczy) i RTG - aparat rentgenowski . Co myslicie o zbiorce pieniedzy w ramach pomocy dla Pana Jarka - przeciez On pomaga nam wszystkim bezinteresownie , zawsze odpisze i pomoze - wiem ze nie wiele dalo by sie zebrac ale nie badzmy obojetni na to co robi nie tylko dla nas Pan Jarek , czy znacie wielu ludzi z takim zaangazowaniem ? bo ja nie znam nikogo chyba , Pan JArek chce sprzedac swoj domek w Łebie aby kupic sprzet do gabinetu , ja osobiscie uwazam ze chocby te 15 - 20 zl czy ile kto moze od kazdego troszeczke pomoze choc wiem ze taki sprzet jest bardzo drogi . Zapewne nie raz pomysleliscie ze ludzie sa bezdzieczni i materialini , ale czasem sami tacy sie stajemy , moja prosba - przemyslcie to bo Pan Jarek jest wielkim czlowiekiem.
prosze o rozpatrzenie mojej propozycji , gdyby znalazlo sie sporo osob to bedzie juz jakas gotowka , oczywsicie wszystko zalatwimy tak aby nikt nie mial obiekcji ze kase zgarne dla siebie itd bo roznie mozna pomyslec .
Uprawnienia umieszczania postów