Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Wątek: Legwan zielony - nowa pozycja - opinie

Re: Legwan zielony - nowa pozycja - opinie

Ja sie pisze na taki album nawet za 100-200 zl, a jesli moge pomoc to bardzo chetnie, pogadamy na gieldzie.

Moim zdaniem taki "ładny" album miałby powodzenie ,a dobrym przykładem na naszym rynku jest wydany na początku lat 90 "Atlas węży świata" John Coborna cena nie była niska a mimo to nakład (nie wiem w jakiej ilości) rozszedł się całkowicie a dzisiaj ciężko jest znaleźć tą pozycję w antykwariacie. Ja szukałem 8miesięcy. A jak by jeszcze w takim albumie znalazły się i legwany i agamy np to jeszcze by to zwiększyło jego popularność. Sam taki album kupuję odrazu mimo iż nie mam i raczej nie będe miał legwana.

Ja z checia tez pomoge bo uwazam, ze album to swietny pomysl.

Witam, przed zakupem legusia (mam go dwa dni) szukałam wiadomości. Chciałam profesjonalnie przygotować się na jego przybycie do mojego domu Pytałam w sklepach zoologicznych, na giełdzie, szukałam w internecie, czytałam forum i w końcu ktoś polecił mi książkę. Jestem z niej bardzo zadowolona, cieszy mnie też fakt, że w sklepie w którym kupiłam legwana powiedziano mi o nim te rzeczy, które są w książce. Wynika z tego, że wiadomości zawarte w niej są sprawdzone. Jednocześnie popieram Małgorzatkę, następne wydanie powinno byc poszerzone o jej propozycje. Wiem o legwanie już sporo, niejednego się dowiem podczas kontaków z moim malcem, ale są sytuacje, jak opisane przez nią, które sprawiłyby mi kłopot. W związku z tym mam pytanie jak postąpić z legwanem podczas braku prądu? Pozdrawiam

Jeśli to krótkotrwały brak prądu to nic mu nie będzie. Kilka godzin w temperaturze pokojowej nie stanowi problemu. Mając spokojnego legwana mozna go np. połozyć na wilgotnym ręczniku na kaloryferze. Niektóre wręcz same chętnie tam znajdują miejsce wypoczynku ;-)
    Proponuję tego typu pytania dawać na legwanim forum. Tutaj nie wszyscy zaglądają, a pytanie konkretne :-)

Dołączając się do wypowiedzi Ryśka, można też zastosować termofor do terrarium ... jest wiele sposobów...
    Pozdrawiam

Dziękuję za odpowiedź. To kolejna przydatna wiadomość do zapamiętania, pozdrawiam

a jak nie masz termoforu to plastikowe butelki z ciepłą wodą )) i td ...
    Pozdrawiam

prośba do "Jacku"

Czy mogłabym dostać/zakupić egzemplarz lub kopię tej książki

bardzo, bardzo, bardzo prosze.................. (tu robi smutne oczka typu "kocio ze shreka")

Niestety, jest jeszcze kilka osób chętnych, ale to był mały nakład i książki się skończyły :-( Można by wznowić druk o np. 20 szt, ale nie ma tyle chętnych.

Uprawnienia umieszczania postów