Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 50

Wątek: Artykuł w MW

Re: Artykuł w MW

Tak na marginesie to polecam poczytac instrukcje obslugi forum bo nawet Pan nie potrafi umiescic odpowiedzi na posta w odpowiednim miejscu. Co do wypowiedzi to zaczynam miec odczucie, ze siedzi tam gowniarz z gimnazjum, a nie czlowiek z wyzszym wyksztalceniem....

Marcin S-c
    Guest

Niestety ,tą wymianą zdań stracił Pan bardzo wiele wśród użytkowników forum. Do tej pory był Pan jednym z autorytetów w tym miejscu ale sądząc po obecnych wypowiedziach to było mylne odczucie . Pańskie poczucie humoru znacznie odbiega od tego na co liczą osoby piszące na tych stronach.
    Jednym słowem człowiek , na którego pomoc liczyli ludzie z całej Polski okazał się zwykłym ignorantem, który tylko bawi się świetnie udając człowieka skorego do pomocy. A może lepie, żeby nie korzystali z pańskich rad ( dla dobra swoich zwierząt) ???

Czytam tą dyskusję (nawet trudno to nazwać dyskusją w późniejszym jej etapie) i mam wątpliwości czy jestem na dobrej stronie, czyli tej, którą zawsze chętnie odwiedzałem. Czy jest tu admin, moderator ??? Ja bym to dawno wszystko wyp....

eee ???

zatkalo mnie ....

Mnie tez zatkalo jak to zaczalem czytac...

Tylko powiedz mi Rysiu z jakiego powodu chcialbys to w...........

Przyznam sie, mnie tez zatkało.

nie wiem czy smiac sie czy plakac;-)

Jarek Zajączkowski
    Guest

Tak, MAM JUŻ D O S Y Ć !!!!!!!!!

Nie wiem jaka jest główna przyczyna ataków i nie zamierzam jej dociekać! Od momentu pojawienia się górnosląskiego stowarzyszenia co jakiś czas wali we mnie jakaś "bomba". Skrzynka melduje o "wirusowej"poczcie codziennie, pojawiają się rozmaite sprostowania (coraz lepsze - to dobry objaw - o zaburzeniach termoregulacji nie wspomnę - Rysiu to nieszczęście pojawiło się niestety w Twojej książce :-((( ) i dyskusje na ich temat..... do wyzwisk włącznie... (FATMAN - KTO CI OPEROWAŁ LEGWANA? - PSEUDOLEKARZ???) zwróćcie proszę uwagę , że do końca starałem się nikogo nie obrazić. Pisałem o SOBIE tak jak tego życzyli sobie "dyskutanci".
    Mimo deklarowanej przeze mie na początku sympatii do górnośląskiej grupy - wycofują ja - wyczuwam za dużo pieniactwa.
    Nie zamierzam już tego ciągnąć dalej.
    Jestem zmęczony, więc chyba pora na zmiany. Pora budować swój autorytet samodzielnie Prezesie loktok, "anonimowy reptiwecie" - proponuję leczenie zwierząt , samodzielne publikacje w czasopismach zamiast podkopywania doświadczenia innych - możecie robić to dalej - to kwestia OSOBISTEGO poziomu i klasy - BEZE MNIE. Był Pan dobrym studentem loktok więc chyba sobie poradzisz. O reptiwecie nic nie wiem....nawet nie wiem czy rzeczywiście jest lekarzem.

Kilka słów wyjaśnień. Mały BŁĄD RZECZOWY zachwiał moim 16-letnim doświadczeniem. KORSAKOW mimo Twojego dwojenia i trojenia - nie wiesz do kogo piszesz?????? TO BYŁA PRZECIEŻ KLASYCZNA PROWOKACJA!!!! JA NIE WIDZIAŁEM LAMPARTA????/ ZARĘCZAM, ŻE WIDZIAŁEM ICH WIĘCEJ NIŻ PAN PANIE KORSAKOW. WYLECZYŁEM WIĘCEJ NIŻ PAN, PANIE LOKTOK - KWESTIA CZASU PRACY. I Wy to dokładnie wiecie.

W trakcie pisania artykułu w "Weterynarii w praktyce" pisałem "symultanicznie" cztery publikacje i przygotowywałem wykład. Nikt nie jest nieomylny więc dlaczego ja mam nim być - dopuściłem do wydrukowania błędu w gazecie - moja wina! Oceńcie sami jak jest on istotny. Artykuł był TYPOWO PRAKTYCZNY (bez zrzynania z kiepskich podręczników Panie Loktok) - opisałem swoje doświadczenia w leczeniu zapiaszczenia p. pokarmowego i wypadania kloaki.

Sprostowanie!
    Zostało wydrukowane

"Gekon lamparci (Eublepharis macularius) jest prawdopodobnie najczęściej utrzymywaną w warunkach domowych jaszczurką z rodziny gekonów (Gekonidae).
    Reprezentantów tego gatunku można dziś spotkać w większości sklepów zoologicznych w Polsce zajmujących się sprzedażą gadów oraz w wielu domowych terrariach.
    Popularność, jaką cieszy się wśród terrarystów ta niewielka, dorastająca do 25 cm jaszczurka, zawdzięcza pięknemu ubarwieniu skóry oraz niespotykanym zdolnościom bardzo sprawnego poruszania się po ścianach i sufitach terrarium o bardzo gładkiej powierzchni"

Ma być:

"Gekon lamparci (Eublepharis macularius) jest prawdopodobnie najczęściej utrzymywaną w warunkach domowych jaszczurką z rodziny gekonów (Gekonidae).
    Reprezentantów tego gatunku można dziś spotkać w większości sklepów zoologicznych w Polsce zajmujących się sprzedażą gadów oraz w wielu domowych terrariach.
    Popularność, jaką CIESZĄ się wśród terrarystów GEKONY, dorastając - E do 25 cm jaszczurkI, zawdzięcza - JĄ pięknemu ubarwieniu skóry oraz niespotykanym zdolnościom bardzo sprawnego poruszania się po ścianach i sufitach terrarium o bardzo gładkiej powierzchni"

MEA CULPA!

Nook - bardzo Cię proszę o zlikwidowanie strony "Weterynarz" i skrzynki pocztowej.

TO PRAWDA - NIE MOGĘ BYĆ UCZESTNIKIEM FORUM NA KTÓRYM JEST FATMAN!

Byłem tu 5, może 6 lat......trochę żal.

ps. Ryśku - dziękuję za książkę i proszę o telefon.

Nie wiem czemu ta rozmowa sie tak potoczyla, ja przeslalem moj komentarz panu na maila, bez wyzwisk bez docinania, o gekonie nic nie wspominalem

"Artykuł był TYPOWO PRAKTYCZNY (bez zrzynania z kiepskich podręczników Panie Loktok) - opisałem swoje doświadczenia w leczeniu zapiaszczenia p. pokarmowego i wypadania kloaki"
    Nie wiem skad Pana zdanie na ten temat ze podkopuje pana wiedze, moze powinien Pan jeszcze raz poczytac moje posty.

"WYLECZYŁEM WIĘCEJ NIŻ PAN, PANIE LOKTOK - KWESTIA CZASU PRACY. I Wy to dokładnie wiecie."
    Nigdy nie chwalilem sie ze wyleczylem wiecej niz Pan, moj komentarz byl do artykulu "Weze - chow i hodowla" czyli dotyczyl hodowli i chowu a nie leczenia gadow.

Nie wiem czemu wiaze pan te wszystkie ataki z SGT. Jezeli ma pan jakies problemy, ktos wysyla Panu takie maile podpisujac sie SGT to prosze o kontakt zna pan moj adres E-mail.

Za Fatmana i Korsakowa przepraszam (mlodzi sa i ich ponosi a Fatman slynie z impulsywnosci), jednakze ton Pana postow tez byl prowokacja. (np. nazywam sie Bond, James Bond lub post pisany z bledami ortograficznymi - moze to mialo byc smieszne ale wydaje mi sie ze w tym topiku nie bylo)

"Jestem zmęczony, więc chyba pora na zmiany. Pora budować swój autorytet samodzielnie Prezesie loktok, "anonimowy reptiwecie" - proponuję leczenie zwierząt , samodzielne publikacje w czasopismach zamiast podkopywania doświadczenia innych - możecie robić to dalej - to kwestia OSOBISTEGO poziomu i klasy - BEZE MNIE."
    Mysle ze wyrazenie swojego zdania na temat czyjegos artykulu to nie jest podkopywanie autorytetu. Mysle ze zdaje pan sobie sprawe ze piszac cos, ktos inny moze i ma prawo to skomentowac. Rzeczywiscie kwestia Osobistego poziomu i klasy jest to jak taki komentarz wyglada. Nie wiem moze Pan doszukal sie gdzies w moim komentarzu obelg, podkopywania autorytetu. Prosze o przyklady.

"(bez zrzynania z kiepskich podręczników Panie Loktok)"
    - nie wiem za bardzo o co panu chodzi bo pozycje bibliografii w moim artykule pokrywaja sie z Pana pozycjami a rozszerzone sa o jeszcze pare innych ksiazek.

"(coraz lepsze - to dobry objaw - o zaburzeniach termoregulacji nie wspomnę - Rysiu to nieszczęście pojawiło się niestety w Twojej książce :-((( ) i dyskusje na ich temat"
    postaram sie poszukac dla Pana zrodla tej informacji o termoregulacji behawioralnej i zaburzeniach termoregulacji (ta informacja pochodzi z internetu)

Mysle ze nie na obrazaniu sie to polega.

Uprawnienia umieszczania postów