Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 50

Wątek: Artykuł w MW

Re: Artykuł w MW

rozumiem że kpina i sarkazm to wszystko na co pana stać...

Jarek Zajączkowski
    Guest

Tak.

ciekawe czt do obowiązków weterynarza, podchodzi pan z podobną powagą...

Jarek Zajączkowski
    Guest

Noooo..... Tu jezd trohu gożej.
    Bo tak na prawdę to ja nie jezdem weteryniażę. Kiedyś chciałem. Zdawałem na wet 7 razy. Bez skótkó. No ale bes matóry to jezd tródno. W końcu kópiłem se dyplom na targó. I jakoś idzie. Z doktoratem to był pryszcz. Pszepisałem go z sieci. Gożej było ze specjalizacją - tu był egzamin.....no ale óradziłem. W sprrawie artykółuw - wszystko zerrznięte z ksiąrzek. To dość tródne jak sie wolno czyta.... ((
    APROPOS CO TO SĄ LAMELE?
    S tym leczeniem to terz bójda. JA TYLKO MORDÓJE! LÓBIE SE CuŚ ZABIĆ OD CZASU DO CZASU. TAKI JUSZ JEZDEM :-II

ps. pszepraszam za błendy ale jezdem dyslektykiem czy jakoś tak....

Hmmm prosilbym o nie obrazanie kolegi. bo on akurat nie siedzi i nie klepie w klawiature po pijaku, tylko dwoi sie i troi, zeby zarejestrowac nasze stowarzyszenie. Jest jak najbardziej powaznym czlowiekiem i wydaje mi sie, ze takie odzywki sa nie na miejscu.

Z dyslekcji tez bym sie nie nabijal bo to choroba. Niestety zaczynam miec coraz gorsze zdanie o Panu doktorze, jako o lekarzu. Poza tym troche kultury tez by sie przydalo. Jezeli ktos wytyka bledy to sie powinno grzecznie je przyjac, a nie jeszcze sie obrazac. Jezeli sie jest weterynarzem i wypowiada sie na forum lub zamieszcza artykul w gazecie to jest to spora odpowiedzialnosc. Widze jednak, ze Pan do tego nie podchodzi na powaznie. :/

Szanowny panie doktorze zadałem konkrestne pytanie i oczekiwałem konkretnej i poważnej odpowiedzi, jak to jest możliwe aby DVM, napisał tak kompromitującą głupote o tak popularnym gatunku jakim jest Gekon Lamparci? Błąd który pan popełnił to nie jest literówka. Jest to powazny meytoryczny błąd który świadczy że opisał pan gatunek którego nie miał pan "w rękach". Dla mnie ten fakt podważa pana wiarygodność jako weterynarza. W tej chwili unika pan odpowiedzi uciekajac się do sarkazmów, szczerze mówiąc uważam że średnio to panu wychodzi. Przyłączam sie do życzeń reptiveta i życze panu wielu równie udanych tekstów.

Pozdrawiam KORSAKOW

Telefony sa od laikow, a tu sie wypowiadaja hodowcy. Jezeli ja bym zaczal czytac artykul o legwanach i doszedlbym do linijki gdzie kaza je karmic miesem to tez bym przestal czytac, malo tego pofatygowalbym sie i napisal sprostowanie.

Hmmm jesli czlowiek podal nicka, a nie podal nazwiska i imienia to nie jest anonimem. Na forum sie tak przyjelo, ze do ludzi pisze sie uzywajac nicka, a nie imienia i nazwiska. Jedno z dobrodziejstw internetu to anonimowosc.

Ja sie jeszcze dolacze do artykulu. Jak mozna w jednym tekscie wysylanym do gazety narobic tyle bledow, zarowno merytorycznych, jak i literowek. Rozumiem jeden blad, dwa, ale to jest troche za duzo. Takie teksty sie czyta przed wyslaniem...

Uprawnienia umieszczania postów