-
Re: prawda o encyklopedii terrarystyki
a odpowiedzi do Sułka propozycji jak nie było tak nie ma ;-)
Pozdrawiam
Serpent
-
eh sorkki ................ nie uwaga z mojej strony .....
Lukasz ma racje trzeba zrobic errate
-
Witam wszystkich terrarystów .
Właśnie Witek Plucik uświadomił mnie , że Roman Stefański dał bardzo złą recenzję " Encyklopedi terrarystyki " , zdziwiło mnie to ponieważ polskiej wersji nie miałem przyjemności mieć jeszcze w rękach , więc nic nie mogę o niej powiedzięć . Mam na codzień do czynienia z czeskim tłumaczeniem tej ksiązki i sądzę , że jest to ciekawa pozycja na rynku literatury terrarystycznej .
Mam nadzieję , że autor tej kiepsko zredagowanej recenzji faktycnie nazywa się tak jak ja a nie potszywa się pod moje imię i nazwisko i moja reputacja nie zostanie nadszarpnięta tym incydentem.
Pozdrawiam Roman Stefański
p.s. autor "Gekony w terrarium" , pracownik Warszawskiego Orodu Zoologicznego
te przechwałki to dla tych co mnie znają
-
no i sprawa się rypła....pieprzony internet....
Romek fajnie, że się odezwałeś ))
to jak? robimy te poprawki ??
-
No właśnie Wiciu krytyk to ja, a Wiciu od reklamy w encyklopedii to Dodi. tak po za tym to nie jego wina, że jego reklama (tez wydrukowana z małym błedem)
znalażła się w tej ksążce z błędami (on juz nie mał wpływu na merytoryke i porawność tej pozycji). a zgodnie z zasadą "kto głupi ten kupi" książke (każdą nawet z błędami) można sprzedawać.
-
Witam!
Pewnie nie mógłbym w cniczym pomóc bo jestem początkujący ale sądze, że ta errata do encyklopedii to świetny pomysł. W końcu kto jak nie Wy doświadczeni terraryśći ma poprawiać te błędy
Pozdrawiam, Piotr
-
"za darmo umarło" wolę na pisac na "spółę" z Tobą i innymi własną encyklopedię pokonali my komune to i stac na na nasza własną porzadna encyklopedie terrarystyki
errata NIE nowa nasza encyklopedia TAK!!!
no i co Wy na to??
pozdrawiam
-
No piękne kwiatki !!!
to właśnie mi coś nie pasowało Ty o wężach nie wsponimając nic o żabach
Niech się ujawni ten Roman co to napisał. wojnę rozpętał a potem "zapadł się pod ziemię"
no cóż racje ma ale nich się ujawni pod swoimi danymi no chyba że też jest Romanem Stefańskim i tylko zbiezniość danych
No to tyle
errarty z mojej strony nie bedzie o czym dałem znac w innym poscie.
pozdrawiam wszystkich terrarystów
-
"" Nagie cialo ptasznika po wylince wkrotce pokrywa sie parzacymi szczecinkami... Pajaki o slabej kondycji w czasie linienia moga nawet zmalec ""
buhaha !! a ja chciałem tą ksiarzke kupić :] ....
-
NO tak !!!! I mamy tu odpowiedż dlaczego w POLSCE terrarystyka raczkuje małymi kroczkami-------bo poza Łukaszem(SUŁEK) i paroma osobami którym zależy naprawdę na rozwoju POLSKIEJ TERRARYSTYKI to reszta doświadczonych terrarystów ma to wszystko w dupie<pochwalić się ile to się lat zajmuje hodowlą i ile się ma gatunków to TAK ale podzielić się wiedzą czy pomocą to już NIE..............
Uprawnienia umieszczania postów