Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 46

Wątek: prawda o encyklopedii terrarystyki

Re: prawda o encyklopedii terrarystyki

a odpowiedzi do Sułka propozycji jak nie było tak nie ma ;-)

Pozdrawiam
    Serpent

eh sorkki ................ nie uwaga z mojej strony .....

Lukasz ma racje trzeba zrobic errate

Stefański Roman
    Guest

Witam wszystkich terrarystów .
    Właśnie Witek Plucik uświadomił mnie , że Roman Stefański dał bardzo złą recenzję " Encyklopedi terrarystyki " , zdziwiło mnie to ponieważ polskiej wersji nie miałem przyjemności mieć jeszcze w rękach , więc nic nie mogę o niej powiedzięć . Mam na codzień do czynienia z czeskim tłumaczeniem tej ksiązki i sądzę , że jest to ciekawa pozycja na rynku literatury terrarystycznej .
    Mam nadzieję , że autor tej kiepsko zredagowanej recenzji faktycnie nazywa się tak jak ja a nie potszywa się pod moje imię i nazwisko i moja reputacja nie zostanie nadszarpnięta tym incydentem.
    Pozdrawiam Roman Stefański
    p.s. autor "Gekony w terrarium" , pracownik Warszawskiego Orodu Zoologicznego
    te przechwałki to dla tych co mnie znają

no i sprawa się rypła....pieprzony internet....
    Romek fajnie, że się odezwałeś ))
    to jak? robimy te poprawki ??

No właśnie Wiciu krytyk to ja, a Wiciu od reklamy w encyklopedii to Dodi. tak po za tym to nie jego wina, że jego reklama (tez wydrukowana z małym błedem)
    znalażła się w tej ksążce z błędami (on juz nie mał wpływu na merytoryke i porawność tej pozycji). a zgodnie z zasadą "kto głupi ten kupi" książke (każdą nawet z błędami) można sprzedawać.

Witam!
    Pewnie nie mógłbym w cniczym pomóc bo jestem początkujący ale sądze, że ta errata do encyklopedii to świetny pomysł. W końcu kto jak nie Wy doświadczeni terraryśći ma poprawiać te błędy

Pozdrawiam, Piotr

"za darmo umarło" wolę na pisac na "spółę" z Tobą i innymi własną encyklopedię pokonali my komune to i stac na na nasza własną porzadna encyklopedie terrarystyki
    errata NIE nowa nasza encyklopedia TAK!!!
    no i co Wy na to??
    pozdrawiam

No piękne kwiatki !!!
    to właśnie mi coś nie pasowało Ty o wężach nie wsponimając nic o żabach
    Niech się ujawni ten Roman co to napisał. wojnę rozpętał a potem "zapadł się pod ziemię"
    no cóż racje ma ale nich się ujawni pod swoimi danymi no chyba że też jest Romanem Stefańskim i tylko zbiezniość danych
    No to tyle
    errarty z mojej strony nie bedzie o czym dałem znac w innym poscie.
    pozdrawiam wszystkich terrarystów

BakuBak
    Guest

"" Nagie cialo ptasznika po wylince wkrotce pokrywa sie parzacymi szczecinkami... Pajaki o slabej kondycji w czasie linienia moga nawet zmalec ""

buhaha !! a ja chciałem tą ksiarzke kupić :] ....

NO tak !!!! I mamy tu odpowiedż dlaczego w POLSCE terrarystyka raczkuje małymi kroczkami-------bo poza Łukaszem(SUŁEK) i paroma osobami którym zależy naprawdę na rozwoju POLSKIEJ TERRARYSTYKI to reszta doświadczonych terrarystów ma to wszystko w dupie<pochwalić się ile to się lat zajmuje hodowlą i ile się ma gatunków to TAK ale podzielić się wiedzą czy pomocą to już NIE..............

Uprawnienia umieszczania postów