-
prawda o encyklopedii terrarystyki
Ludzie wiekszego szitu nie widziałem!!!!
Błąd na błędzie. Zajme sie krótko tylko działem węży.
Co to jest CITES IV ???!!! co prawda w tekście jest wyjasnienie ale jaki CITES wejdzcie se na strone Citesu i sprawdzcie nie ma czegos takiego. poza tym opisy pod zdjeciami "ten cieńki boa dusiciel....." co z tego że cieńki, choc zbytnio na takego nie wygląda. Dla mnie (i podejrzewam że dla wielu innych czytelników) "cieńki" oznacza ledwo żyw. Opisy są zdawkowe.
nie bedę sie rozpisywał zbytnio bo nie warto o tym chłamie więcej pisac i tak znajda się tacy co chcą to mieć bez wzgledu na jakość, a obserwując polskie "dzieła" terrarystyki na naszym rynku ksiegarskim mozna wyciagnac tylko jeden wniosek: jaka terrartystyka taka literatura czyli DNO!!! (i to totalne). Obserwuje oststni zasadę byle jak, byle by było (nawet do chrzanu) ale przecież mamy naszą literature terrarystyczną. Dzięki takim książkom nadal będziemy "sto lat za murzynami".
jesli ktoś chce dobrej literatury to raczej nie znjadzie jej pod postacią tej pseudo encyklopedii a jak ktoś chce zapchaj dziure za 60 pln na pólce to proszę bardzo dajcier się naciągnąć
no to starczy i tak za dużo sie rozpisałem
Uprawnienia umieszczania postów