Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: błąd?!?!?

geckonum
    Guest

błąd?!?!?

A czo to?
    w jednej ksiażce znalazłem informacje o tym że gekon toke może mieszkać razem z legiem zielonym i ropuchą agą. Czy to prawda?
    Przecież toke to zwierzak terytorialny, on by zagryzł taką agę bo ona też jest nocna albo wogule by go irytowała obecność obcych gatunków!!!

Re: błąd?!?!?

a jakaż to książka??

geckonum
    Guest

Terrarium dla poczatkujacyc
    - Thomasa van Kampena

no to widocznie zrobili blad

geckonum
    Guest

hehe...gdyby sam wsadzil toke z ropuchą by zrozumial co jest grane :\

no to wszadź toke z ropuchą, nakręć film i wyślij do autora tej książki ) a jeżeli toke zagryzie ropuche to jeszcze wyślij mu rachonek za straty w zwierzętach Wtedy mu sie książek odechce pisać :PP

Terrariko
    Guest

ja też mam tą książę i pisze w niej że boa dusiciela można trzymać z boa tęczowym i ropuchą agą naprawdę!!

dorzuć modliszkę i idę o zakład że data wydania oscylowała około 1. kwietnia

nie jestem pewien ale chyba w ksiazceSiegfrieda Schmitza jest napisane ze agamy blotne mozna trzymac z toke i agą

ja trzymałem agame blotną z toke i było OK. Co do agi to nie wiem ale nawet gdyby jaszczurka była pokojna, to płazy mają to do siebie że lubią spróbować połknąć coś wiele wiekszego od siebie. Oczywiście dużej jaszczury by nie zjadla ale sprawiła by jej ból i dużo stresu a jakby sie jaszczura broniłą i age ugryzła to by się otruła... poza tym różne biotopy.

Uprawnienia umieszczania postów