Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: poradnik, czy broszura ?

Jarek Zajączkowski
    Guest

Re: poradnik, czy broszura ?

Polecam zakup - uważam książkę WICIA za wartościową pozycję na polskim rynku terrarystycznym. Dla początkujących powinna być to lektura obowiązkowa. Obiecałem autorowi szerszą recenzję i słowa dotrzymam (może Nook ją opublikuje ?)
    Sprawy weterynaryjne optraktowane są pobieżnie, zastrzeżenia budzi również informacja o "zwierzęcej diecie" ale w niczym nie umiejsza to roli książki w polepszaniu życia wielu tysięcy legwanów w Polsce. W skali 6 punktowej 5+

Re: poradnik, czy broszura ?

Dzięki bardzo wiem o niedociągnieciach ale tak jest zawsze tekst przedkłada sie do konsultacji (np. u pierwszego, który rozmnozył legwany w polsce - M. Brachaczek) a i tak błedy sie wkradną to ma byc tylko wstęp do przygody z legwanami reszta to własne doświadczenia a wetrynaryjne sprawy pozostawmy weterynarzom dlatego pobiezny opis dolegliwości zielonych smoków. Nibawe ukarze się niowe dziełko tym razem o dusicielach w naszych terrariach - "Dusiciele w terrarium" niestety ze wzgledów edytorskich jest małe opóźnienie ale juz wkrótce a koło wielkanocy może nieco po kolejny tomik o gekonach i powstaje coś na temat lampropeltisów (oczywiście inni też piszą ja jestem tylko współautorem).
    pozdrowionka i powodzenia w hodowlach

Uprawnienia umieszczania postów