-
Re: świerszcze po 7 gr to bzdura u p. Roberta
Przede wszystkim-zacznijmy po kolei:
Podaj mi link do mojego tematu gdzie jest napisane ze posiadam swierszcze w dowolnych ilosciach?.Mam własną hodowle i sprzedaje nadwyżki,raz jest to 1000 szt tygodniowo,a innym razem 4000 szt-tego sie nie da wyliczyć.
Zaproponowałem Ci 1500 szt bo taka ilosc mi na ten moment zbywa to zaczełes sie czepiac wielkosci.Rozumiem ze chciałes dorosłe-ale znówrosze o pokazanie miejsca gdzie napisałem ze wysyłam dorosłe swierszcze.
Wielu terrarystów kupuje moje swierszcze,i jak widac oprócz Ciebie nikt jakos nie ma uwag.
Potraktowałbym cie nie fair gdybym powiedział ze mam kupe dorosłego swierszcza,i po przesłaniu kasy wysłałbym Ci wiadro centymetrowych kurdupli.
A co do ciągłej sprzedaży-mam swierszcze stale,ale mam i grono stałych odbiorców,i dla nich to przede wszystkim musze miec odpowiednią ilosc osobników.A takie pojedyńsze "strzały" na duze ilosci moge realizowac jak mam nadmiar.Zresztą i tak jak juz napisałem -to ja decyduje co i komu sprzedaje.
To czy mam na sprzedaż 1000 swierszczy czy 10000 to moja prywatna sprawa i nie musze sie tym chwalic,jak Ty ze swoją "fermą"
Zresztą skoro masz taką wielką hodowle to odpowiedz mi logicznie na pytanie-po Co Ci było te moje marne 3000 szt?
A co do konkurencji-masz racje,nie jestem nią dla Ciebie-ponieważ sama idea konkurencji zakłada ze mamy podobne cele.A bardzo w to wątpię.Ja nie mam zamiaru zostać jakims niewiarygodnym hurtownikiem,bo inaczej patrze na samą kwestie hodowli zwierząt.
Wystarczy mi poczucie ze zawsze moge pozbyć sie nadmiaru wyhodowanych osobników.A zaręczam ze nigdy nie mam z tym problemu,co zresztą widac po tym ze nie mam dorosłych na zbyciu.
I kończe juz tą dyskusje.Zycze powodzenia w prowadzeniu "swierszczowego ranczo"
Uprawnienia umieszczania postów