Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: świerszcze po 7 gr to bzdura u p. Roberta

Re: świerszcze po 7 gr to bzdura u p. Roberta

Zarzuty leona sa żenujące więc nie ma o czym pisać.
    A ja dam kolejny offtopic : jestem strasznie ciekaw w jaki sposob odliczasz te np. 400 świerszczy ? Ręcznie, czy masz do tego jakieś urządzenie ? Bo nie potrafie sobie wyobrazić odliczania 400 swierszczy. Nie zrozumcie mnie źle, nie probuje podwazyc wiarygodności Piotra co do ilosci wysyłanych swierszczy tylko jest to czysta ciekawość z zupełnie szczerze pozytywnymi zamiarami

Dzieki i pozdrawiam.

Pewnie, ze recznie, a jak inaczej? Sama kiedys liczylam, jak kupowalam dla kumpla. Odliczalam po 50 i stawialam kreski, zeby mi sie nie pomylilo :P. Potem kreski zliczalam i mnozylam przez 50 . Robota jak na galerach. Robert zwykle dorzuca swierszcze "nadprogramowe".

To kwestia wprawy.Najczęciej strącam z wytłoczek do wanny i stamtąd nabieram ręką po kilka .kilkanascie sztuk,i wrzucam do wiaderka.Licze zazwyczaj po 200 szt i pakuje do pudełka.Jesli nie trzeba segregowac według wielkosci to w 20 minut można złapać i policzyć koło 1000 szt.Pozatym zawsze na koniec dorzuca sie jakąś nadprogramową garsc swierszczy,przecież to nie apteka

PS-Nie mam na imię Piotr ;D

wh6fxe
    Guest

A mam takie pytanko robert... kiedy znowu wznowisz spzedaz swierszczy (chodzi mi o wygleg glownie)??

hehe, przepraszam, nie wiem skąd mi sie ten Piotr wziął

Po niedzieli wznowie sprzedaż-ale tylko małych narazie.

Uprawnienia umieszczania postów