-
zapraszamy do BIO-FIOL-a
Witam wszystkich.
Wiem że na forum było pisane już na ten temat dużo ale...............
Bylem w sobotę w Krakowie i oczywiście zajechałem do nowego BIO-FILA I chciałem powiedzieć że to co stwożył Łukasz zrobiło na mnie wrażenie,pozwoliłem sobie na zrobienie kilku fotk.........i zobaczcie sami!!!!!!!
http://www.terrarium.com.pl/index.ph...fullnews&id=37
Łukasz sie podnosi z chwilowego kryzysu i znowu jest z nami i mam nadzieję że już nikt mu nieprzeszkodzi w budowaniu tego co naprawdę kocha robić.Jak ktoś z was będzie w Krakowie to niech do niego zajedzie a mile sie rozczaruje.
Serdecznie zapraszam
-
Re: zapraszamy do BIO-FIOL-a
oczywiście pomyliłem się w tytule , sklep nazywa się BIO-FIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!
-
Super!!!! Fajna ta kanapa
Niejestem z Krakowa ale jak kiedyś będę to napewno wpadne))
-
-
jeszcze nie ale pewnie już niedługo
-
Mam nadzieję, że atmosfera i towarzystwo są tam milsze niż w poprzedniej lokalizacji.
Odwiedze przy najbliższej okazji, może tym razem nie usłyszę komentarza typu: "specjalnie tak grzejemy, żeby tacy co przychodzą tylko obejrzeć nie mogli zbyt długo wytrzymać".
P.
-
w sumie nie dziwie sie odpowiedzi, pytanie o to dlaczego w Biofilu tak grzali to dość głupie pytanie... moze ze względu na węże trzymane w systemie "rackowym"?...
najbliższa wizyta w krakowie - pierwsze miejsce które odwiedze
-
oj chlopie chlopie,ponczochy zalozyc to nie wszystko
-
Witam i pozdrawiam chłopaki szkoda czasu wsiadajcie w pociąg i migiem do krakowa do BIO-FILA BOI-FIL odwiedziłem ten slkep kila dni temu i stwierdzam że ten sklep to ten z którego wyszedłem zadowolony nie pomijając SZREKA Z CENTRUM HANDLOWEGO SZEMBEKA który jest miom ulubionym sklepem
-
Myślisz ze wszedłem do skplepu i spytałem dlaczego tu tak gorąco???
P.
Uprawnienia umieszczania postów