-
Re: SZREK przemyt ,choroba WSTYD!!!!!!!!!!!!!
Shrek Nieprzejmuj sie tym jesli klient ma rozum wie co wybrac ja naprzykład nie kupił bym u takich ludzi co oczerniaja innych za ich plecami bo nie świadczy to o nich najlepiej.Ty jestes inna liga a oni sa inna poprostu w ich słabej lidze nic wiecej nie potrafia i tyle.........
-
Witam.
Czytam wszystki te wasze wypowiedzi i nasuwa mi się jedno pytanie kiedy mi tak zacznie ktoś obrabiać d==== .
Mam od niedawna sklep i wszyskie gady są w nim legalne a co do cen to niepowinno nikogo to obchodzić, tak więc niech te markety wsadzą sobie swoje niewyparzone gęby w d====.
SZEK lej na nich.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH.
-
szrek jest najlepszym w warszawie sklepem zoologicznym, tanio, milo, fachowo- ma tez minusy kiedys 40 min czekalem pod sklepem bo akurat tego dnia byl remanent a ja z drugiego konca wawy przyjerzdzam, a nikt mi szybko nie mogl swierszczy sprzedac i musialem czekac, ale mimo wszystko bede zawsze robic w szreku zakupy bo jestem pewny towaru.
-
Nie do tematu, czy sklep ma swoją strone internetowa??
-
-
Witam i pozdrawiam Chciałem podłączyś sie do rozmowy i powiedzieć że SPRZEDAWCY SKLEPÓW ZOOLOGICZNYCH W DUŻYCH CENTRACH HANDLOWYCH wogule sie nie znają na rzeczy i dlatego tak naciskają na SZREKA pewnego dnia słyszałem kilka snów sprzedawcy takiego sklepu i usłyszałem tak beznadziejną opinnie na temat lampartów że sie w głowie sie nie mieści ( WIĘKSZOŚĆ SŁÓW TO BZDÓRY ) KTO TAM WOGULE COŚ KUPUJE
-
Witam
Marcin nie przejmuj się, to oni męczą zwierzęta, a Pani Ola jest rzeczewiscie najlepsza
Ja kupuje u Was tylko świerszcze bo macie najtaniej i nie są pozagryzane a nie jak np. w Kakadu gdzie zwierzaki mecza sie w terrariach, a swierszcze sie zjadaja bo nie maja co jesc
Pozdrawiam
-
Dzięki
-
lepiej się nie przejmować takimi opiniami, bo można się wykończyć - stali klienci i tak wiedzą swoje i na pewno nie zrezygnują z kupowania w Szreku, ja na pewno nie zrezygnuję -> najlepszy sklep w Wawie + opieka p. Oli super
-
Witam Cię Szrek.
Od niedawna prowadze taki sklep jak Ty .
Wcale tym bym się nieprzejmowal,poprostu bym to olal.
Sami klienci potrafią ocenić który sklep jest lepszy pod każdym względem.
My prowadzimy te nasze sklepy bo to lubimy i to jest nasze hobby a oni to robią tylko dla kasy.
Jak potrzebujesz pomocy prawnej to napisz do mnie.
Pozdrawiam Jacek.
Uprawnienia umieszczania postów