Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: SZREK przemyt ,choroba WSTYD!!!!!!!!!!!!!

SZREK przemyt ,choroba WSTYD!!!!!!!!!!!!!

Przedewszystkim witam wszystkich terrarystów z całej Polski
    W związku z coraz częstrzymi sugestiami że w SZREK-u są sprzedawane zwierzęta z przemytu i nielegalnych żródeł.
    DO PRACOWNIKÓW SKLEPÓW ZOOLOGICZNYCH W DUŻYCH CENTRACH HANDLOWYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Myślę że jest wielkim nietaktem z waszej strony rozpowiadanie waszym kliętom,żeby niekupowali zwierząt w SZREK-u ,poniważ są chore i pochodzą z przemytu(dlatego mają tak niską cene)Jeżeki uważacie że w ten sposób wzrośnie wam sprzedaż gadów ,a wy w zamian za to dostaniecie premię to jesteście w wielkim błędzie.Jeżeli macie jakieś uwagi w stosunku do mnie albo mojego sklepu to proszę was nierozpowidajcie BZDUR ,tylko zadzwońcie do mnie (ale tego niezrobicie ponieważ macie za mało odwagi żeby pogadac).Dużo łatwiejszym sposobem jest opowiadanie bajek.Myślę że niemacie podstaw do takich stwierdzeń.OŚWIADCZAM wam że u mnie w sklepie niema nawet jednego zwierzaka bez "kompletu dokumentów" A nad zdrowiem zwierzaków czuwa najlepsza pani doktor w polsce .A co do cen ---myślę że lepiej sprzedać kilka zwierząt i zarobić tyle samo co na jednym.Większość węży pochodzi z mojej własnej hodowli dlatego jestem w stanie sprzedac je taniej.Polska to nie Niemcy wąż zbożowy niemoże kosztować 200zł,niekażdego w polsce stać na zakupy w luksusowych centrach handlowych
    Ale myślę że czytelnicy forum najlepiej się na ten temat wypowiedzą wkońcu są naszymi klijętami.

Jeżeli taka sytuacja będzie się powtarzała napiszę publicznie-pracownicy której sieci sklepów są tak niesprawiedliwi i beznadziejni!!!!!!!!!!!!!!

Re: SZREK przemyt ,choroba WSTYD!!!!!!!!!!!!!

Przejąłeś się czymś takim? Rozumiem, że szlag trafia, ale chyba szkoda nerwów. Anna Zoo itp to inny target...

Bardzo mocno się tym nie przejąłem ale zbyt dużo serca wkładam w sklep i zwirzaki żeby ktoś ślizgał się na mojej du...................

Przeciez to "normalna" praktyka.
    Zawsze znajdzie sie ktoś kto zechce komuś psuć opinię by poprawić swoją.
    Na wymysły innych nic poradzić sie nie da,a większość klijentów i tak potrafi rozróznić kto ma racje,a kto snuje fantazje.
    Nie ma sie co przejmować bajkami opowiadanymi w hipermarketach.

Akurat Szrek jest stosunkowo mało "obgadywany" Dla mnie sklep jest spoko nie to co jakieś kakady gdzie dzisiaj widzialem młodą lividum za 400zł:P

sraj na nich z gory, twoj sklep jest znany,wiec nikt cie w ten sposob nie wyrucha!

cage
    Guest

i tak taka opinia jak narazie nie zmienia bo początkujący lub inwidualni kupujący jak kupują to racze jpatrza tylko na cene, a skoro macie tanio to niema się czym przejmować. a jeżeli chodzi o zakupy doświadczonych hodowców lub osób to oni sami wiedzą który sklep jest najlepszy pod względem higieny, cen, zetelnosci itd.

konkurencja istnieje od zawsze inaczej zycie byłoby nudne. W sumie im więcej odzewów z waszej strony na takie plotki tym lepiej, ludzie będą wiedzieć że plotki są nieprawdziwe i nie będziecie tracic klientów.

pisząc "waszej" "wy" itd mam na myśli całą "załogę" sklepu.

Osobiście nie byłem u was w sklepie, ani w żadneym innym w warszawie z konkurencji, więc się nie wypowiem który uwazam za lepszy.

rownie dobrze jest lepiej zwalic wine na sprzedawce nie patrzac na siebie a czy nie jest moze zle traktowanie złe terra lub za malo ciepła lub zła wilgotnośc mnie czesto bawią pytania kupiłem pomóżcie czy takie terra może byc czy nawet spotkałam sie z wypowiedzia ,,trzymałem kameleona jem w akwarium dlaczego po dniu zdech,, PARIODIA także zadajcie sobie pytanie pierwsze czy w was KUPUJĄCYCH nie ma przyczyny a nie w Sprzedającym pozdrawiam wszystkich i więcej szacunkuuu

bosh, faktycznie nie ma się czym przejmować.... a jak jest w sieciówkach, to wiadomo

Obywatel_Snejk może byś się tak troszkę ze słownictwem pohamował?? Troszkę kultury.

MIDO
    Guest

Shrek Nieprzejmuj sie tym jesli klient ma rozum wie co wybrac ja naprzykład nie kupił bym u takich ludzi co oczerniaja innych za ich plecami bo nie świadczy to o nich najlepiej.Ty jestes inna liga a oni sa inna poprostu w ich słabej lidze nic wiecej nie potrafia i tyle.........

Uprawnienia umieszczania postów