-
SZREK przemyt ,choroba WSTYD!!!!!!!!!!!!!
Przedewszystkim witam wszystkich terrarystów z całej Polski
W związku z coraz częstrzymi sugestiami że w SZREK-u są sprzedawane zwierzęta z przemytu i nielegalnych żródeł.
DO PRACOWNIKÓW SKLEPÓW ZOOLOGICZNYCH W DUŻYCH CENTRACH HANDLOWYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Myślę że jest wielkim nietaktem z waszej strony rozpowiadanie waszym kliętom,żeby niekupowali zwierząt w SZREK-u ,poniważ są chore i pochodzą z przemytu(dlatego mają tak niską cene)Jeżeki uważacie że w ten sposób wzrośnie wam sprzedaż gadów ,a wy w zamian za to dostaniecie premię to jesteście w wielkim błędzie.Jeżeli macie jakieś uwagi w stosunku do mnie albo mojego sklepu to proszę was nierozpowidajcie BZDUR ,tylko zadzwońcie do mnie (ale tego niezrobicie ponieważ macie za mało odwagi żeby pogadac).Dużo łatwiejszym sposobem jest opowiadanie bajek.Myślę że niemacie podstaw do takich stwierdzeń.OŚWIADCZAM wam że u mnie w sklepie niema nawet jednego zwierzaka bez "kompletu dokumentów" A nad zdrowiem zwierzaków czuwa najlepsza pani doktor w polsce .A co do cen ---myślę że lepiej sprzedać kilka zwierząt i zarobić tyle samo co na jednym.Większość węży pochodzi z mojej własnej hodowli dlatego jestem w stanie sprzedac je taniej.Polska to nie Niemcy wąż zbożowy niemoże kosztować 200zł,niekażdego w polsce stać na zakupy w luksusowych centrach handlowych
Ale myślę że czytelnicy forum najlepiej się na ten temat wypowiedzą wkońcu są naszymi klijętami.
Jeżeli taka sytuacja będzie się powtarzała napiszę publicznie-pracownicy której sieci sklepów są tak niesprawiedliwi i beznadziejni!!!!!!!!!!!!!!
Uprawnienia umieszczania postów