-
Re: BIO-FIL!! JUZ OTWARTY! 18.06.2005
hello! 510579107 numer telefonu pod ktorym uzyskacie wszelkich informacji na temat asortymentu i sklepu. Podaje rownież adres strony ktora juz wkrotce bedzie działała www.bio-fil.pl. Oraz godziny otwarcia: Pon- pt 10- 18.30 sobota 10-16. ZAPRASZAMY SERDECZNIE
-
Czy w ofercie znajdują się również żółwie, bo do tej pory były traktowane po macoszemu.
-
..,nie ma co reklama musi byc BIO-FIL, EmK, ElF pozdro
-
byłam dziś dopiero i ..... odjazd! Wystrój i klimat jest duuużo lepszy niż w starym biofilu a i oferta juz wydaje się lepsza choć to dopiero początki. Podobał mi się kącik z epifitami - wybór szokujący
szkoda zę nie mają jeszcze strony...
-
Wlasnie fajniebylo by jak strona internetowa juz by byla
-
Sklep fajny. Największym plusem jest to iż ma on dużo większą powierzchnie, od tego na Kopernika. Myśle że teraz zacznie się konkurencja między tymi dwoma sklepami. Chociaż konkurencję może rówinież stanowić sklep przy Lenartowicza, który ma oseski, myszy i szczury, w atrakcyjnych cenach.
Co do BIO-FIL'a to musze powiedzieć że ciekawe rozwiązanie stanowi ten przedpokój z fotelami (jak w jakimś klubie). Licze na to że sklep sie będzie rozrastał. Jest napewno położony w atrakcyjnej dzielnicy Kazimierz. A więc blisko centrum.
-
A jakich żabek można się spodziewać lub już są??
-
przedwczoraj była jakaś taka brązowo-ciemnozielono-oliwkowa żaba - chyba rzekotka australijska więcej nie zauważyłem
-
-
nie mam zielonego - chyba nie pisało, a ja nie pytałem
podziwiałem nowe terra, żeby później coś poodgapiać :P:P:P
Uprawnienia umieszczania postów