-
Sklepy z gadami we Wrocławiu ... znacie jakies wieksze?
jedyny jaki znam to byl kolo rynku ale teraz chyba go zlikwidowali bo co go odwiedzam to jest zamkniety .
-
Re: Sklepy z gadami we Wrocławiu ... znacie jakies wieksze?
Tamten typ jest lekko zryty!!!!!!!!!!!!!!
kiedyś kupywałem u niego świerszcze oraz kupilem mojego samca litori.
Ten typ jest nienormalny jak chciełem kupić mojego samczyka - to kupywałem go przez 2 tygodnie A DLACZEGO ????
rozumiem to że on niema w sklepie takiej przeróbki jak w akwarystycznym i ma otwarte od 11 do 15.Ale jest beszczelny,w czwartek umówiłem się ze odbiore go w piątek i tak codziennie przychodziłem przez 2 tygodnie po szkole czyli tak 12-14 a jak go dorwałem to powiedziałem że jak sie umawia to ma byc a ten powiedział ze przez 2 tygodnie cały czas był!!!!!!!!!!
A co do sklepów we Wrocku to możesz iść na Obornicką, a najlepiej idz do Voraxa on ma bardzo dużo gadów
-
A ten Vorax to gdzie sie znajduje?
-
Vorax to czlowiek o takim nicku. Znajdziesz jego ogloszenie w dziale gielda.
-
odrzańska dalej czynna,pan z obsługi(dla mnie bardzo miły,po prostu nie każdego lubi) siedzi zawsze w sklepiku obok-stojąc na wprost wejścia to na lewo pierwszy,nie wiem,jakiś mały zakład,mówi się że do niego i on otwiera. Ale tam ostatnio mało ma,sam mówił mi że to chyba likwiduje. Generalnie coraz mniej u nas sklepów,nawet galeria się wycofuje,ale mają gady teraz trochę taniej z tego co pamiętam
-
gerard na obornickiej ma duzy wybor gadow
-
Ocho chyba się przejde do galeri
-
przepraszam za głupie pytanie, mieszkam na obornickiej już 25 lat, gdzie jest sklep z gadami ???koło czego ?
Uprawnienia umieszczania postów