-
Biofil...
Jak jest z wykonywaniem usług w tym sklepie, dokładniej chodzi mi o terraria.
Te co są na www są fajne, ale chodzi mi o to co po ostatnich zmianach :/ się zmieniło , tj. czy estetyka starannosc i wyglad terrari jest juz inny? Jak z tym jest...
Jeśli ktoś coś wie to proszę o komentarz...
Bo nosze się z zamiarem kupna, ale jeśli te teraria które były tam robione to juz historia to szkoda :-(
-
Re: Biofil...
Wiesz co w tym momencie to nie wiem czy terraria sa w dalszym ciagu robione w biofilu. Przynajmnej przychodzac tam nie widzialem nic w robocie. Najlepiej jak zadzwonisz do Marty i zwyczajnie sie zapytasz czy w ogole jeszcze robia terraria.
A co do jakosci Wszyscy wiemy ze smykale do tego trzeba miec i pomysly ( jakie Sulek niewatpliwie ma) wiec ciezko bedzie zrobic cos podobnego
-
wiec moze uderz ad fontes i zadzwon do Sulka,moze sie pobawi w prywate na zamowienie.
-
pytam z ciekawości bo chyba nie doczytałem... co się stało że są takie zmiany w biofilu???
-
oki... już wiem... nie chce wznawiać wątku...
przykra sprawa... niemniej jednak pozdrawiam Sułka i resztę "Biofilaków" i wyczekuje ruszenia Biofilka... szkoda tylko że nie w warszawie...
-
Sprawa jest taka , w Biofilu robią terra, ale nie wiem czy takie jak kiedyś ... bo jesli nie , to mnie to nie interesuje, dlatego tez npisałem maila do Pana S. ;-) i czekam na odpowiedź, a nie dzwoniłem, bo hmm, właśnie heh, nie znam go, nie chcę przeszkadzać, ale jak się nie doezwei na maila to wezme nr z konta jakie ma tu założone i tyrkne...
Dzięki za info, papa
Pozdrawiam !
-
Prosze zamknąć temat, wszytskiego się dowiedziałem, kontakt z Panem S. mi wszystko rozjaśnił.
Dzięki za odpowiedzi.
Uprawnienia umieszczania postów