-
A może by tak FAQ?
Tak sobie przeglądam forum i widzę że już sporo działów ma FAQ , no i zastanawiam się czy na straszykach nie przydałoby się takie coś ?
-
Re: A może by tak FAQ?
To może zajrzysz na www.phasmodea.prv.pl to jest typowa stronka o straszyach
-
Głupie pytanie<lol>!! co to jest to całe FAQ??
-
Lol http://www.modliszki.com/faq.php np to jest FAQ najczęstsze pytania :]
-
Tylko ze FAQ na stronce www.modliszki.com jest o modliszkach. A M.I.R.A.S. to jest nawet dobry pomysl
-
No jest www.pchasmodea.prv.pl ale to jest inna strona . Tak samo typowo "węzowe" jest www.snakes.pl a , "pająkowe" www.arachnea.prv.pl. Nie wszyscy wiedzą o www.phasmodea.prv.pl . A to jest www.terrarium.com.pl i mysle że Faq może się przydać
-
Na pewno się przyda . Niestety ludzie zrobili się tak leniwi, że zbyt trudno jest większości sprawdzić forum i piszą to samo pytanie po 10 razy. Może FAQ spełni swoje zadanie i nie będzie już powielania pytań a przynajmniej ,może ich częstotliwość się zmniejszy.
-
Więc nie ma na co czekać
Proponuje abyście podawali pytania które najczęściej powtarzały się , oraz te które powinny znaleść się w faq , razem coś napewno zdziałamy
-
Tysiące razy pada pytanie o pokarm choć w każdym opisie jest to ujęte.
Często są pytania typu czy mogą być trzymane razem czyli trzeba napisać że zależy jaki gatunek jakie duże terra i że wtedy muszą mieć dużo żarełka.
A może jedeno pytanie (np. treści: Czy to mój straszyk?) i wrzucić do działu z opisami i niech puszczą wodze fantazji a nie wszystko podane na talrzu ?????
Jak coś więcej mi z rzeczy pilnych się przypomni to dopiszę.
-
Ja proponuje pyt. takie: Dlaczego mój patyczak chodzi po całym terra jak szalony;-) czy cosik w tym stylu. Odp. Prawdopodobnie jest chory i blablabla.... Takich pytan jest naprawde duzo a STRASZYKOWE FAQ jest super pomysłem.
Uprawnienia umieszczania postów