-
-
podobna sytuacja
Ja zamówiłem jaja patyczaków czerwonoskrzydłych na phasmodea. Jedno jajo także wykluło się w paczce, ale patyczak był prawie zawiązany na supeł. Nie miał miejsca i połamał się przy wykluwaniu. Tydzień później zdechł. Ciekawe, że ten twój liściec jest zdrowy...
PS. Straszyki nic nie jedzą przez pierwsze kilka dni po wylęgu, poczekaj trochę, prawdopodobnie zacznie jeść.
-
Re: podobna sytuacja
Z nim wszystko oki jest zdrowy każda kończyna dobra i zasuwa cały czas
-
Re: podobna sytuacja
Pepito pisałem na pasmodea ja ez mam młode on je tylko jeżynę i jest jeszcze mały problem nie wszystki zaczynaja ja jeść.Ps od kogo dostałeś jajka jak mozna wiedzieć
-
Re: Młode liśćce:)
pepito:
Poza tym co napisał Marek 69 młode nie od razu zaczynają wcinać . U mnie też właśnie się klują siccifolium i zauważyłem , że średnio trzeciego dnia zaczynają wcinać ) A od piątego zaczynają zmieniać barwę na zieloną )
-
Oki dziś wyklum mi się 2 tamten ma 5 i dalej nic nie je:/ ale wczoraj zauważyłem że prubował jeść liście dębu lecz tylko prubował dziś ide zerwać jeżyne zobaczymy co będzie
-
dziś zauważułem ze ten starszy już jadł nadgryziony liść dębu więc zaczoł jeść pewnie w nocy bedzie mniał szamańsko
-
O żarcie nie ma się co martwić, znam przypadek gdzie liściec bez jedzenia wytrzymał ok 8 dni, tyle że był L5.
-
nie nie już jedza i 2są całe zielone a 1też zielony ale jeszcze nie całkiem jedza liście jeżyn ten pierwszy zaczoł jeść po 6dniach a ten co się 2wykluł po 1dniu
Uprawnienia umieszczania postów