-
Nowy sklep
Witam.
Wspomagam właśnie zakładanie nowego sklepu zoologicznego. Generalnie jest to centrum ogrodnicze z otwieranym działem zoologicznym. Naprawdę duży potencjał. Ok. 250 m. kw. samej zologii. Co prawda z terrarystyki na razie mały regalik (choć siedzi już L.getulus, małe Hadogenesy, B.constrictor, Ch.cyanopubescens) - jak by nie było, to opłacalność działów terrarystycznych, poza akcesoriami, w sklepach jest conajmniej wątpliwa. Obecność żywego inwentaża raczej symboliczna.
Co innego akwarystyka. Na chwilę obecną ok. 60 gat. ryb. Wszystko na razie w (o ile mnie pamięc nie myli) w 35 akwariach. Zwolennicy afrykańskich jezior będą jednak zawiedzeni. Pyszczaków nie będzie. Potrójne akw przelewowe-naliczyłem, że wchodzi ok 350 koszyków.
Ponadto gryzonie, ptaki.
Nie wiem jak będzie z kompetencją obsługi. Trwają negocjacje (ze mną .
Uwierzcie, nawet we Wrocławiu nie znajdziecie takiego sklepu. Sporej części przedstawicieli szczęka obija się o podłogę.
Niestety, nie okolice Wrocławia (1,5 godz autem). Sklep jest 20 km od Opola w kierunku na Strzelce 500m przed tablicą miasteczka Ozimek. Centrum Ogrodniczo-zoologiczne "Pracuś".
Nie napisałem jednej z ważniejszych rzeczy ceny: najniższe. Na prawde z Was nie zlewam. Sztandarowy produkt akwarystyczny Aquasafe 100ml kosztuje 7,20zł. We Wrocławiu zapłacicie za niego 10-12zł.
Zresztą przyjedźcie i zobaczcie. Sam byłem w głębokim szoku poznając politykę firmy.
BARDZO WAS PROSZĘ, CHOĆ NIE BRZMI TO INACZEJ, TO NIE TRAKTUJCIE TEGO JAKO TEKST REKLAMOWY. SZCZERZE, ZWYCZAJNIE WARTO TO ZOBACZYĆ.
Pozdrawiam ja Was wszystkich.
-
Re: Nowy sklep
jakbym nie mieszkał tak daleko to bym wpadł pewnie...............
-
A beda tam jakieś płazy??????
-
Witam. Z płazów na razie mamy tylko akselotle. Otwarcie w piątek 27. 05.
Będzie coś a'la festyn, kiermasz ogrodniczy i do wypicia 200l piwa .
Pozdrawiam ja was wszystkich.
Uprawnienia umieszczania postów