-
Nowy sklep
Witam.
Wspomagam właśnie zakładanie nowego sklepu zoologicznego. Generalnie jest to centrum ogrodnicze z otwieranym działem zoologicznym. Naprawdę duży potencjał. Ok. 250 m. kw. samej zologii. Co prawda z terrarystyki na razie mały regalik (choć siedzi już L.getulus, małe Hadogenesy, B.constrictor, Ch.cyanopubescens) - jak by nie było, to opłacalność działów terrarystycznych, poza akcesoriami, w sklepach jest conajmniej wątpliwa. Obecność żywego inwentaża raczej symboliczna.
Co innego akwarystyka. Na chwilę obecną ok. 60 gat. ryb. Wszystko na razie w (o ile mnie pamięc nie myli) w 35 akwariach. Zwolennicy afrykańskich jezior będą jednak zawiedzeni. Pyszczaków nie będzie. Potrójne akw przelewowe-naliczyłem, że wchodzi ok 350 koszyków.
Ponadto gryzonie, ptaki.
Nie wiem jak będzie z kompetencją obsługi. Trwają negocjacje (ze mną .
Uwierzcie, nawet we Wrocławiu nie znajdziecie takiego sklepu. Sporej części przedstawicieli szczęka obija się o podłogę.
Niestety, nie okolice Wrocławia (1,5 godz autem). Sklep jest 20 km od Opola w kierunku na Strzelce 500m przed tablicą miasteczka Ozimek. Centrum Ogrodniczo-zoologiczne "Pracuś".
Nie napisałem jednej z ważniejszych rzeczy ceny: najniższe. Na prawde z Was nie zlewam. Sztandarowy produkt akwarystyczny Aquasafe 100ml kosztuje 7,20zł. We Wrocławiu zapłacicie za niego 10-12zł.
Zresztą przyjedźcie i zobaczcie. Sam byłem w głębokim szoku poznając politykę firmy.
BARDZO WAS PROSZĘ, CHOĆ NIE BRZMI TO INACZEJ, TO NIE TRAKTUJCIE TEGO JAKO TEKST REKLAMOWY. SZCZERZE, ZWYCZAJNIE WARTO TO ZOBACZYĆ.
Pozdrawiam ja Was wszystkich.
Uprawnienia umieszczania postów