-
Re: OSTRZEŻENIE PRZED OSZUSTEM!!!!
Nook napisał(a):
>
> Jesli chodzi o Nicka i E-mail - OK ale danych innych nie
> można udostepniać - ustawa o ochronie danych osobowych...
>
ja mysle ze chyba mozna napisac
nickname bpbp
email: pbpbp@tlen.pl
Patryk W. z Poznania
a co do emaila co ciezko powiedziec jak nasze prawo to traktuje... chyba mozna
Pozdrawiam
P.S.
Mysle ze tak jak kiedys przydalaby sie czarna lista osob ktore sobie "w kulki leca".. albo jakies info "zanim kupisz zwierzaka na forum" w ktorym bedzie ostrzezenie czy cos...
-
Wiciu , z chęcią pomoge i śmiało pisz lub dzwon jak bedziesz w poznaniu (601 955 271), nikt z nas w końcu nie chciałby byc oszukany, wybiore sie z Tobą do tego pseudoterrarysty i "poprosimy" o zwrot zaliczki. Dla mnie to żaden problem , a przy okazji poznam Ciebie -fachowca w "branży" terra. Pozdrawiam i czekam jak bedziesz w Poznaniu.
Epicrates Cenchria Cenchria
-
Właśnie to jest przykład doskonałej współpracy i przyjacielstwa! Bardzo podoba mi się postawa osób, które chętne są udzielenia pomocy. Tak trzymać! Myślę, że podanie danych osobowych w tym wypadku nie jest żadnym przestępstwem, dzięki temu więcej osób wie kim jest oszust. Życzę pomyślnego rozwiązania problemu i oby obyło się bez rękoczynów. Wydaje mi się, że dane takiej osoby powinny bez wachania być udostępniane na FORUM. Zobaczcie on się nawet nie odezwał do tej pory, chyba wszyscy wiemy co to oznacza. Koleś naprawde nie chciałbym być w Twojej skórze i nie czekałbym aż do wizyty oszukanych...
-
Zbierzcie tych wszystkich gagatków i tutaj wklejcie,
-
dzięki odezwę się kiedy nawiedzę stolice Wielkopolski.
Wiciu
-
Popieram wszystkie posty ::za:: tym aby karac takich ludzi!!a ci którzy chca ochrony danych to niech sobie ich bronią---- ale nie chcciał bym abyz porzadnego forum zrobiło sie tak jak w naszych sadach i kraju!!same prawa ale dla zlodzieji i cwaniakow!!to co sie teraz dzieje to szok!!!czytaj :afera LWA RYWINA::wiec !!tepić a nie bronic!!kara ma odstraszac!!a nie bawic!
-
Jesli mowie o ochronie danych osobowych to nie oznacza ze kogos bronie... a jak juz to informuje Nooka jako wlasciciel forum!...
a tak wogle zastanow sie co piszesz... "Rywingate" ... !!tepić a nie bronic!!kara ma odstraszac!!a nie bawic! ??? :/
-
Jeronimo uspokój się oszustów trzepa tepić ''wybić do nogi''
Pozdrawiam (wszystkich uczciwych)
-
Spokojnie Panowie. Ochrona danych, ochroną danych, Witek rzeczywiście popełnił przestępstwo w rozumieniu ustawy. Co do tego musimy sie zgodzić. Chyba że Pan oszust zgodził sie na ujawnienie swoich danych. To jednak powinno martwić jedynie Nooka jako wađciciela medium przy pomocy, którego doszło do popoełnienia tego czynu. Na przyszłość proponuje w postach UWAGA OSZUST publikować ogłoszenie, Przypominam Panu Takiemu to a Takiemu o zwrocie pobranej zaliczki lub proszę o kontakt pod nr tel., albo jeżeli ktoś chce coś kupić od Pana Xxxxx prosze zabrać kalkulator myli sie w obliczeniach. Ustawy nie naruszacie a ci co mają się dowiedzieć i tak sie dowiedzą, że facet jest nie pewny. To że prawo wydaje sie nam głupie nie upoważnia nas do jego łamania, ale możemy je skutecznie obchodzić. Trzeba ruszać łepetyną.
-
szczypior napisał(a):
>
> Popieram wszystkie posty ::za:: tym aby karac takich ludzi!!a
> ci którzy chca ochrony danych to niech sobie ich bronią----
> ale nie chcciał bym abyz porzadnego forum zrobiło sie tak
> jak w naszych sadach i kraju!!same prawa ale dla zlodzieji i
> cwaniakow!!to co sie teraz dzieje to szok!!!czytaj :afera LWA
> RYWINA::wiec !!tepić a nie bronic!!kara ma odstraszac!!a nie
> bawic!
no pieknie... niech zyje SamoObora.. nie ma to jak krytykowac i robic syf na forum terrarystycznym. no commnet :/
Serpent napisał(a):
>
> Jeronimo uspokój się oszustów trzepa tepić ''wybić do nogi''
upokajac to ty sie sam mozesz.... "wybic do nogi" heh za duzo gier czlowieku!
> Pozdrawiam (wszystkich uczciwych)
A ja pozdarawiam wszystkich nawet tych nieuczciwych (bo takich jest jak narazie pelno.... no chyba ze Serpent zacznie dzialac hehe :P)
BTW.
Nie bronie pbpbp bo go nawet nie znam..
Uprawnienia umieszczania postów