Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Dwa pytanka :P

Matmike
    Guest

Dwa pytanka :P

Hey
    Po pierwsze :
    -Jakimi roślinkami zywymi moge przystroic terra dla rogatych ?
    -Czy moge p rogate trzymac razem z straszakami np austaliskimi ?

OK z gory thx

POzdrawiam - Michał

Bziak
    Guest

Re: Dwa pytanka :P

mozesz trzymac razem sam tak robie roslinami raczej rzadnymi nie mozesz przystroic terrarium poniewaz beda chcaily te rosliny sprubowac i dlugo by tam roslinka nie pozyla :] albo mogly by sie potruc

hanzel
    Guest

Mozesz wstawic rosliny ktore patyczaki jadza
    - melisa
    - trzykrotka

Wydaje mi sie ze na sile i tak nie beda jadly a jak wkopiesz doniczke w terra to bedza mialy zielony kolorek i zawsze zarcie pod dostatkiem;]

wroobel
    Guest

ja wstawiam paproć. One jej nie jedzą

Mateuszbak
    Guest

Hehe po co przystajac terrarium straszykom?? Mozesz im upiekszyc poprzez dodanie jakiejs kory. Bo wedlug mnie nie warto dadawac dodatkowych roslin oprocz tych ktorymi sie zywia, bo moga je zjesc i moga sie zatruc.
    pozdro

frydrych1
    Guest

1. mozesz trzymac w terra kazda rosline ktora straszyk zje i sie nie otruje.
    2. tak oczywiscie zajrzyj sobie w moj profil i zobacz straszykowate ja je wszystkie trzymalem razem i nic sie nie dzialo zlego

Snapek
    Guest

Czy ja wiem czy warto trzymac roslinke w terra po kilku dniach ja doszczednie poobgryzaja

kleo
    Guest

1. Rogate zeżrą chyba każdą roślinkę - ale moje nie chciały jeść paproci (może spróbuj?)
    2. Możesz je trzymać np. ze straszykami rogatymi (jak kupowałam str. rogate to hodowca mi tak powiedział)

KRZYCHU
    Guest

Można trzymać razem mój kolega(Saurus) trzyma wszystkie oprócz młodych w jednym terra i zyje im sie dobrze;]

Saurus
    Guest

Ja teraz mam mlode patyczaki rogate razem z wielkimi imago nowogwinejskimi i patyczakom krzywda sie nie dzieje :P

Uprawnienia umieszczania postów