Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: iguana-iguana

iguana-iguana

wlasnie odebralem od chlopakow parke candoia carinata carinata przywieziona z czech (czeka na mnie jeszcze jedna parka) bardzo polecam ten sklep zrobia wszystko zeby zadowolic klienta i zrealizowac jego wymysly do tego sa naprawde bardzo mili i znaja sie na rzeczy mozna byc spokojnym ze zwierzak zamowiony w tym sklepie bedzie zdrowy i w dobrej kondycji jeszcze raz bardzo polecam!!!!

Re: iguana-iguana

Popieram cię w 100% Najlpeszy sklep terrarystyczny w Poznaniu na 100%

ja kupiłem w iguanie pytona tygrysiego super sztuka,żarłok straszny i miodzio kondycja. Jesli ktoś rozmysla nad kupnem zwierza to zachęcam do kupowania w iguanie

Louis Cypherr
    Guest

No właśnie nie wiem, czy robią wszystko.

Pisałem do nich z zapytaniem jeszcze przed świętami jajecznymi. Odpowiedzi na mój list do teraz się nie doczekałem. :/

Być może nie dotarł do nich mój list albo ich odpowiedź. A być może po prostu nie odpisali...

przeciez wiesz ze z mailami to roznie jest... masz jeszcze gg ale mi sie wydaje ze telefon to telefon (taa tylko tu trzeba zaplacic i juz sie robi trudniej)))

Louis Cypherr
    Guest

Nie oceniaj innych po sobie. Oki? Być może Ty żałujesz na jedną rozmowę telefon. To nie znaczy, że innych musisz i możesz postrzegać tak jak siebie. To taka dobra rada na przyszłość...

Jeśli się podaje adres pocztowy do publicznej wiadomości, to dla mnie jest to równorzędne z podaniem telefonu. Proste. N przynajmniej dla mnie, bo dla Ciebie chyba nie bardzo.

Poza tym życzę powodzenia w dzwonieniu w niedzielę o trzeciej w nocy. Następnym razem zanim napiszesz coś głupiego, to włącz którąś ze szarych komórek i rusz ociupinkę wyobraźnią. To taki instrument, który od czasu do czasu się przydaje...

bardzo Cie przepraszam z calego serca!!! po ponownym przeczytaniu tego listu stwierdzilem ze to bylo straszne wrecz nieludzkie i rozumiem Twoje zdenerwowanie owym mailem (a bardziej osoba ktora go napisala) bardzo dziekuje za uwagi i ze otworzyles mi oczy na samego siebie dzieki czemu mam nadzieje ze stane sie lepszym czlowiekiem czego efektem bedzie zaprzestanie pisania takich kretynskich zartow ktore nawet nie sa smieszne a wrecz zalosne jeszcze raz bardzo ale to bardzo przepraszam mam nadzieje ze Twoja uraza do mojej osoby zaniknie wraz z moim chamstwem i bezmyslnoscia obiecuje ze zaczne uzywac szarych komorek ale nie wiem czy po tak dlugim okresie zastoju beda jeszcze sprawne... ciesze sie ze sa jeszcze na tym swiecie tak kompetentni ludzie ktorzy swoimi niezwykle trafionymi argumentami i radami mobilizuja czlowieka do ksztaltowania wlasnej osobowosci i uswiadamiaja go w kwestiach bardzo istotnych dla jego dalszej egzystencji dzieki czemu czynia ten swiat lepszym (przepraszam ze nie ma przecinkow i kropek ale nie za bardzo sie jeszcze orientuje gdzie je stawiac...)

zakonczmy ta polemike w tym miejscu bo szkoda papieru na tym forum zeby go marnowac na takie pier...

Louis Cypherr
    Guest

zakonczmy ta polemike w tym miejscu bo szkoda papieru na tym forum zeby go marnowac na takie pier...
    Jedyna słuszna uwaga z Twojej strony.

Uprawnienia umieszczania postów