-
Bytom - Tescco - pasaż - sklep zoologiczny
włąsciwie to niechce wyrazać swoich opini, a raczej szukam maila do nich zeby ich delikatnie opie***ić i troche postraszyć weterynarzem. Włąściwie to głównie za zapchloną młodziutką tchurzofretke...jest taka kochana a cały czas sie gryzie bo ma pchełki i siedzi w czymś bardziej przypominającym akwarium niz klatke.
To ze B.albopilosum przekręcili na B.albopiae to jeszcze nic, ale to ze to nie jest nawet albopilosum tylko vagans to juz przesada...a zamiast B.smithi jest...P.smithi...jeśli napawde mają P.smithi to mają naparwde tanio bo coś ok 117zł...ale jakoś nie wierze ze to P.smithi...raczej B.smithi...mam fotke na telefonie później ściągne na kompa i moze uda mi sie je tutaj zamieścić...włąsciwie to stoisko z ptasznikami jest śmiechu warte...ale fretki mi żal
-
Re: Bytom - Tescco - pasaż - sklep zoologiczny
w sprawie fretki to tylko za pchly sie mozna przyczepic bo za akwarium to nie bo wszedzie trzyma ise w akwariach bo wygodniej sprzatac a zwierzakowi nie przyskadza to ze jest w akwarium. Co do ptasznikow to podejdz do kolesia i mu powiedz ze sie znasz i powiedz mu dobre nazwy.
-
Chodzi Ci o Tesco tam gdzie był HIT? jak tak to jest tam boa za 512 zł i kiedys w jego terraium było pełno świerszczy. NIe lepiej jest w bytomiu w M1 smród jakby sklep z gównami a nie zoologiczny. Ogólnie to chyba nic nie zrobisz... mozesz zrobic awanture to moze psikną fredke frontlinem i bedzie spokój
-
Co do takich sklepów to szkoda gadać oni tylko liczom na zarobek jak naj mniejszym kosztem utrzymania i opieki zwierzaków naprawde by czega takich za sklepem złapać i do klatki wpuściś takiej małej zeby nie mogli się podrapac po dupie
Gnoje jedne
-
co do "HIT"-u to szkoda słów. Kameleon jemeński z okropną krzywicą 600 zł !!
Jakaś świetlówka w terra była ale za szkłem więc nawet jeśli dawała UV to nic to nie dało pozatym w terra jeden konar choćby do legwana
-
-
tak chodzi własnie o ten w dawnym HITcie, nazwy są pisane markerem na szkle i czesto sie zmazują...koleś pewnie chciał poprawić i nie był pewny co wyło wcześniej napisane i napisał po swojemu ehh najlepsze jest to ze to nie jest kędzior tylko vagans...a jakby nie było jest pewna różnica międyz gatunkami, nie tylko w wyglądzie ale i "charakterku" następnym razem troche głośniej bede sie śmiał z nazw
-
Ehhh ale ty niedomyślby P.Smithi znaczy poprostu samiczka Smithi. Pani Smithi A poza tym to normalne, w Częstochowie kupiłbym wyrośniętą Boehmi za 110 złoty. Bo na akwarium w którym był trzymany pisało ptasznik chilijski - 110 złoty :P
Uprawnienia umieszczania postów