-
Re: Wyjaśnienia dotyczące zmian w Biofilu
Aha i jeszcze coś- to co pisałam ta cała sytuacja odnosi się do nowego Biofila po odejściu Sułka.
W "starym" Biofilu sama nic nie zamawiałam, ale robiło to wielu moich znajomych i zawsze byli zadowoleni.
-
ludzie po prostu wyluzujcie na moment.
Powstal totalnie nowy sklep,tak naprawde(Biofil).
Nie mozecie wymagac zeby od nowosci i od razu wszystko w nim dzialalo jak przedtem(w starym Biofilu tez nie zawsze wszystko bylo tiptop wiec nie IDEALIZUJCIE GO!),poczekajcie az sie wykrystalizuje sprawa obslugi i tym podobne.
Z tego co na razie piszecie to nie chodziliscie tam na zakupy tylko ogladac Sulka(??),; a to ze Sulka nie ma,a ze guru,no coz,w takim razie poczekajcie na Biofilek (z czego sie rowniez ciesze),a na razie dajcie wlascicielce rozkrecic uczciwie interes!
-
Melissa,twoje zamówienie napewno było zrobione w najgorszym momencie i dlatego tak wyszło.To,że Marta czy inny pracownik,sprawdzali jakie zwiezęta mają wzięlo się z tego,że przedtem zajmował się tym Łukasz i Sławek.Trochu czasu minie zanim wszystko się unormuje. Nie wymagajcie cudów. Marta stara się utrzymać ten sklep jak należy i kosztuje ją to trochu nerwów i wysiłków dajcie jej szanse.
Co się tyczy Sułka to też ciesze się ,że otworzy nowy sklep i napewno go odwiedzę. Chodzi mi o to,że nie wieci co się między nimi wydarzyło i dlaczego skończyło się tak,jak się skończyło,więc uwarzam,że powinniście zamknąć ten temat i zostawić ich w spokoju. Niedługo będzie Biofil i Biofilek,więc każdy będzie mógł robić zakupy tam,gdzie będzie chciał. A teraz zostawcie obydwoja w spokoju,bo nie zasługują na to,żeby plotkować o nich na publicznym forum!!
Uprawnienia umieszczania postów