Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Czy moge...?

leviatan
    Guest

Czy moge...?

Witam, mam 3 patyczaki indyjskie i czy moge im wsadzic jako krzaczek zeby sobie po nim lazily i sobie go jady różę? dzika of course:P i czy moge ja zamrozic ? na potem:P i czy dla moich patyczkow moge dawac trzykrotke bo niekturzy mowia ze nie a inni ze tak !! Brosze o pomoc! Czy znalazl by sie ktos kto pomogl by mi je chodzowac?

DZIUREK
    Guest

Re: Czy moge...?

Jeśli masz 100 % pewności , że ta Twoja różyczka nie jest pryskana etc. to możesz dać.Trzykrotki nie polecam ( często powoduje problemy gastryczne - za dużo wody za mało treści odżywczych no i czasem owady nią karmione są mniejsze a czasem padają).

leviatan
    Guest

Jejq i znowu tylko 1 osoba odpowiada i tak sie nic z niej nie dowiedzialem konkretnego!! Ludzie nie bojcie sie pisac!

DZIUREK
    Guest

CZłowieku nie bój się szukać!!!! Ten temat jest wałkowany non stop i już się nikomu o tym pisać nie chce ( chyba tylko ja mam cierpliwość) bo ile się da o liściach róży ,trzykrotki i jeżyny natworzyć ( wiem są tacy co nigdy dość nie mają).

Ryba13
    Guest

Trzykrotke mozesz im podać jako mały dodatek zima do jedzenia. Troche wodnista trzykrotka źle im nie zrobi przy wysuszonym powietrzu jakie bywa zimą.

Uprawnienia umieszczania postów