-
Młode
mam pytanie czy młode patyczaki rogate swiezo po urodzeniu mogepodawac im liscie od kapusty??
-
Re: Młode
A czy w ogóle patyczaki rogate mogą jesć kapustę???????????????????
-
z tego co wiem to nie powinno sie podawac ale sa tacy co podawaja i sa tacy co nie radza tego ja sam niewiem bo od niedawna mam patyczaki i straszaki ale nie ryzykowalem podawania tego poszukaj gdzies (poczytaj w opsiach roznych)
-
ja daje nic im nie jest ale nie wiem czy mlode moga jesc a sałate?
-
Szczęrze mówiąc nie jestem pewien czy mozna dawać młodym tak wczesnie. Niektórzy twierdza za mozna im podawac pokarm od razy, byle był miekki ( NIE DĄB) oraz aby owady miały do nie go łatwy dostep. Jeżeli będziesz chciał spróbować z sałątą musisz pamietac aby ja dokładnie umyć, gdyz jak pewnie wiesz może zawierac środki owadobójcze. Jak napisał we wczesniejszym poście BZIAK poczytaj, poszukaj w opisach gatunków. Wejdz sobie na stronę www.terrarysta.com.pl lub www.phasmodea.prv.pl tam jest wiele informacji na ten temat. Jezeli tam nie dowiesz sie niczego znaczacego napisz maila do któregoś z hodowców. Adresy znajdziesz pewnie na wyzej wymienionych stronach. POWODZENIA!
-
Osobiście nie polecam sałaty. We wszystkich sklepach gdzie karmiono patyki sałata nie wygladały one, żeby były w dobrej kondycji.
-
sałatą bardzo łatwo owada zabić. zatrucia, rozwolnienia itp. nie polecam, tym bardziej, ze pestycydy dośc cięzko wypłukać.
Uprawnienia umieszczania postów