Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Do wszystkich hodowców

Wojciaszek
    Guest

Do wszystkich hodowców

Wiem ze nie powinienem tutaj pisac ogloszenia, bo nie jest to dzial przeznaczony do tego Za co z calego serca przepraszam, mam nadzieje ze mi wybaczycie i przeczytacie ta wiadomosc do konica. Bardzo bym chciał zacząć przygode ze straszykami, jesli ma ktos nadwyzke to chetnie przyjme lub kupie te stworki. Podobna wiadomosc kieruje do hodowcow lisców . Od niedawna hoduje patyczaki ( 1 rok) chiałbym zacząć hodowac równiez straszyki i liśćce, ale niestety boje się kupować drogi zwierzatek z tego wzgledu ze nie wiem czy sobie poradze z hodowla tych zwierzakow Dlatego jesli masz zeczywiscie nadwyzkie tych owadow to daj znac na gg 1864298 przyjme kazdą ilość. Kupić też kupie, ale prosze o niskie ceny- bo mam tylko kieszonkowe . Pozdrawiam mam nadzieje ze jak wlacze gg 1864298 to zobacze wiele wiadomosci Z gory dziekuje i pozdrawiam Wojciaszek

Rogacz
    Guest

Re: Do wszystkich hodowców

O liśćcach, to raczej zapomnij, są zbyt trudne, to po pierwsze, a po drugie nikt o zdrowym umyśle nie odda za dormo, albo za "symboliczną" złotówkę.

Wojciaszek
    Guest

Dzięki za wiadomość Właściwie masz racje co do liśćców to licze na drapane, ale może jednak ktoś ma nadwyżke Po za tym tu wcale nie chodzi o symboliczną złotówke tylko o przyzwoitą cene- Mam tylko kieszonkowe

Grochu
    Guest

jak będe miał jaja straszyków kolczastych to Ci prześle. ty pokryjesz tylko koszta transportu....
    bo mam jednego samca i 3 samice, więc "małą" nadwyżkę będe miał (-; ale tak widze jeszcze z 3 wylinki, zanim zaczną jaja składać, więc sobie poczekasz.
    :P
    z resztą te owady można kupić po 3 zł za sztukę :|

Wojciaszek
    Guest

Dziękuje, napewno poczekam Jak się wyklują to napisz na gg 1864298 Dziekuje za odpowiedz.

Phasmatrix
    Guest

my też cie kochamy!

Wojciaszek
    Guest

Dzięki!!

Jaca
    Guest

To co za problem, jak masz kieszonkowe? Jak jednego miesiąca zrezygnujesz z cukierków, to nic Ci się nie stanie :P

Wojciaszek
    Guest

Wiesz myślisz że nie odkładam na zwierzaki Mam ich sporo i z 20 złotych musze przeznaczyć na ich pokarmy itd. Ale sobie radze i musze powiedzieć że jesteś ważny bo masz pewnie prace No wiesz mam przyznaczone dużo kasy na tą inwestycje więc tylko podkreślam że dla innych dużo to nie to samo :]

DZIUREK
    Guest

Jeśli dalej jesteś zainteresowany straszykami to odezwij się na GG 2174223.
    Pozdrawiam wszystkich "OWADOFILI".

Uprawnienia umieszczania postów