-
Re: Mojemu patyczakowi odpadła stopa!!
patyk to zwierze!!!!, stworzenie zywe i imię mieć powinno... wtedy staje się nasze i tylko nasze!!!! niepowtarzalne i identyfikowane z nami :P nabiera swoich indywidualnych cech!!!!. Moje patyczaki mają imiona... fakt że czasem się mylą ale mają!!!!. Poza tym to niesamowita przyjemność nadawać im wszystkim nazwy :P.
-
oł dzizaaas.... kuternoga....
solidaryzuje się w cierpieniu.
Pozdrawiam.
-
Zgadzam się z Małgolek'iem. Bo co to za przyjemność hodować patyczaki nieznając ich!!To są domowe pupilki, a nie zwierzyna dzika. I mimo to że są owadami też myślą, kiedy wziołem Bessiola była mało ruchliwa , płochliwa, nieskora do wszelkiego ruchu. Teraz zaś lata po całym terrarium jak opentana mimo to że ma liść pod samym nosem , przyzwyczaiła sią do mnie i do rytmu mojego dnia. Przypomnijcie sobie swojego pierwszego patyczaka, jaki był i co robił śmiesznego!! Bo przecież ten pierwszy wbija sią najbardziej w pamięć.
-
lata po całym terrarium? i ty to widzisz? w dzień?
może się czymś zatruła?
-
-
"patyczak chcial sobie jeszcze pobiegać" - patyczak to nie piesek nie ma tego typu potrzeb
Przykro mi z powodu jego stopy, a co do krwi i zaczerwienienia na nodze to patyczaki nie posiadają dosłownie krwi, ale hemolimfe która ma kolor zielony.
Uprawnienia umieszczania postów