Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: liscie wisni

Mieszany widok

justka
    Guest

liscie wisni

czesc, ostatnimi czasy moje patyki rogate przerzucily sie z jezyny na wisnie z racji takiej ze wisnie mam pod domem... skutek tego taki ze maja tak jakby problem z kupa i nie wiem czy ta wisnia jest aby odpowiednia w takim wypadku..
    co sadzicie ??

Gerald
    Guest

Re: liscie wisni

jeżeli maja problem z kupą, to w-g mnie powinnaś się wrócić na jeżyne, malinę, dąb itp.

Rogacz
    Guest

Ja karmiłem swoje patyczaki rogate i skrzydlate wiśnią i jeżyną, z czego częściej wiśnią i nie zauważyłem żadnych niepokojących objawów, myślę, że to nie to.

Grochu
    Guest

moje lecą teraz na liściach klonu. nie ma z tym żadnego problemu, tylko wymyć pożądnie. przerzuciłem się, bo po trzykrote miały sraczke :P

Małgolek
    Guest

oł dzizaas!!!! ja właśnie przesadzam trzykrotkę...
    A co do wiśni to moje rogacze nie tkna malin!!!! uwielbiają młode wiśniowe gałązeczki hmm... a może niedojrzałe wiśnie zeżarły czy cuś... poobrywałaaś te zielone takie okrągłe .

Pozdrawiam.

Rogacz
    Guest

Małgolek, podawaj tylko starsze, w pełni rozwinięte liście, a nie młode, bo szkodzą straszykom.

Małgolek
    Guest

młode odpadaja z jadłospisu dziekuję ))
    zawsze i jak je obrywałam bo były takie czerwonawe dziwne a niektóre przez mszyce zaatakowane ) ale dobrze, że już wiem ))
    Pozdrawiam.

Mimi.
    Guest

Zjedzą malinę na 100% a co do tych problemowych odchodów to nie jestem pewien ale moze zbyt mało im pryskasz? pryskaj im na noc po lisciach ale nie za duzo.

Uprawnienia umieszczania postów