-
Ciekawe karmienie...
Ostatnio dowiedziałem sie że patyczaki lubią................ liście marichułany.
-
Re: Ciekawe karmienie...
i wcale im sie nie dziwie :> Poza tym mówi się że jedza tylko liście, a ja zauważyłem że lubią też rardzo niektóre warzywa i owoce - zwłaszcza straszyki. Moje czesto jedzą jabłka - oczywiście musza być pokrojone tak żeby mogły łapać od brzegu.
-
Agam a jakie straszyki jabłkiem karmiłeś ? Jaki to gatunek ? Moze i ja spróbuje ?
-
Nowogwinejskie, australijskie, kolczaste, tez czasem sie chwytają patyczaki rogate. Wyszło przez przypadek jak karmięłm karaczany z którymi były w terra
-
Agam patrze ,że masz taką samą mieszanke jak ja :-) Dokładnie to samo :-)))
-
No teraz już mi zostały tylko patyczaki i nowogwinejskie A dokładniej nowogwinejski i pół nowogwinejskie pół indonezyjskie
-
No teraz już mi zostały tylko patyczaki i nowogwinejskie A dokładniej rogate i pół nowogwinejskie pół indonezyjskie
-
No takie ze straszyków ćpuny. :-))))
-
Le juz ktoś podawał straszykom marichuane i podobno nie ma na nich żadnego wpływu.
Co by to było... p. rogaty,a lata
-
Agam czyli u ciebie się skrzyżowały ? Dobrze rozumiem ? To może odziele je jednak bo żyją w tym samym terrarium. Powiedz coś więcej o tym
Uprawnienia umieszczania postów