-
Re: BIOFIL - szkoda gadać
a jak ja tam kupowalem co prawda osobiscie a nie zamawiajac to jak okazalo sie ze brakuje mi paru złotych to lukasz powiedzial zebym kiedys przy okazji przyniosl i no problemo ja jestem zadowolony
-
Ja u nich zamawiałem raz. Były to trzy rzeczy z czego jedna była własciwa. Zamówiłem lianę, 2 kostki włókna zafoliowane i 5 kijków bambusowych a dostałem lianę, gałązkę bambusa i 3 kostki niezafoliowane, ale nie mam do nich pretensji, bo obojętne mi było czy tokijek czy bambus a na kostkach jeszcze lepiej na tym wyszedłem.
-
musiales miec pecha - osobiscie mam jak najlepsze wrazenia - zamowienie mailem , wplata na konto i po 3 dniach od zamowienia przesylka byla u mnie ladnie zapakowana
po drodze byl tylko telefon przed zamowieniem z pytaniem czy wszystko maja , po godzinie oddzwonili i wowczas zlozylem zamowienie
wypadki wszedzie sie zdazaja ;/
ale ja im daje wielkiego plusa
-
-
kolego nie zyjemy w sredniowieczu...jezeli towar jest na stronie www to jest to tak zwana oferta(z prawnego pktu widzenia),poniewaz oferujesz cos w sprzedazy,wiec nie ma potrzeby dzwonienia,a to ze nie ma towaru ktory widnieje w ofercie jest wina sprzedawcy.
-
ja dosłownie pare słów:
po pierwsze - na stronie WYRAŹNIE jest napisane że przedstawione towary nie znajdują sie stale na stanie sklepu dlatego zainteresowane osoby (zwłaszcza spoza krakowa) proszone są przed przyjazdem o kontakt ze sklepem! Z tego możesz bardzo prosto wywnioskować że to samo może tyczyć sie zamawiania na ślepo. Najpierw należało zadzwonić i zapytac się czy mają a następnie słać pieniądze.
po drugie - również jest WYRAŹNIE napisane, że minimalna kwota zamówienia POCZTOWEGO wynosi 25zł.
Z przykrością stwierdzam że w obydwóch przypadkach dałeś ciała więc pretensje możesz mieć tylko i wyłącznie do siebie.
Uprawnienia umieszczania postów