Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: BIOFIL - szkoda gadać

Re: BIOFIL - szkoda gadać

a jak ja tam kupowalem co prawda osobiscie a nie zamawiajac to jak okazalo sie ze brakuje mi paru złotych to lukasz powiedzial zebym kiedys przy okazji przyniosl i no problemo ja jestem zadowolony

docxp
    Guest

Ja u nich zamawiałem raz. Były to trzy rzeczy z czego jedna była własciwa. Zamówiłem lianę, 2 kostki włókna zafoliowane i 5 kijków bambusowych a dostałem lianę, gałązkę bambusa i 3 kostki niezafoliowane, ale nie mam do nich pretensji, bo obojętne mi było czy tokijek czy bambus a na kostkach jeszcze lepiej na tym wyszedłem.

musiales miec pecha - osobiscie mam jak najlepsze wrazenia - zamowienie mailem , wplata na konto i po 3 dniach od zamowienia przesylka byla u mnie ladnie zapakowana
    po drodze byl tylko telefon przed zamowieniem z pytaniem czy wszystko maja , po godzinie oddzwonili i wowczas zlozylem zamowienie

wypadki wszedzie sie zdazaja ;/
    ale ja im daje wielkiego plusa

cale to gadanie nie ma juz wiekszego sensu,bo niektorzy tutaj chlopcy udowadniaja ci ze im sie udalo i ich nie zrobiono w konia...to troszke smieszne,bo przecie to nie zmienia faktu ze tobie sie nie udalo!
    Co z tego ze ktos nie mial klopotow...skoro ty je akurat masz

Jedno jest pewne-nie chce sie powtarzac,ale zrobie to Nie chcieli cie oszukac tylko maja burdel i na sklepie i w temacie prowadzenia dokumentow,zamowien i w ogole biurokracji sklepowej Co nie zmienia faktu ze to fachowcy w temacie,jakich malo na rynku.
    Jeszcze raz powtarzam-bezposrednio dogaduj sie z Lukaszem.

kolego nie zyjemy w sredniowieczu...jezeli towar jest na stronie www to jest to tak zwana oferta(z prawnego pktu widzenia),poniewaz oferujesz cos w sprzedazy,wiec nie ma potrzeby dzwonienia,a to ze nie ma towaru ktory widnieje w ofercie jest wina sprzedawcy.

ja dosłownie pare słów:
    po pierwsze - na stronie WYRAŹNIE jest napisane że przedstawione towary nie znajdują sie stale na stanie sklepu dlatego zainteresowane osoby (zwłaszcza spoza krakowa) proszone są przed przyjazdem o kontakt ze sklepem! Z tego możesz bardzo prosto wywnioskować że to samo może tyczyć sie zamawiania na ślepo. Najpierw należało zadzwonić i zapytac się czy mają a następnie słać pieniądze.
    po drugie - również jest WYRAŹNIE napisane, że minimalna kwota zamówienia POCZTOWEGO wynosi 25zł.
    Z przykrością stwierdzam że w obydwóch przypadkach dałeś ciała więc pretensje możesz mieć tylko i wyłącznie do siebie.

Uprawnienia umieszczania postów