Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: BIOFIL - szkoda gadać

Re: BIOFIL - szkoda gadać

Ale przeciez mówie ze dzwonilem i wyjasnilem calą sytuacje i juz wiedzieli co i gdzie maja wyslac i nadal nie otrzymalem towaru . Dostalem obietnice ze towar do mnie dotrze w tym tygodniu i gdy minoł ten tydzien zadzwoniłem jeszcze raz i dowiedzialem sie ze nie maja tego towaru ,a gdybym nie zadzwonil tam to pewnie bym czekal do usranej smierci na towar i kto tu sie zachowal nie feir

a ja cie rozumiem. Zamowienie na mala kwote wiec maja cie pewnie w D**** , napewno ci zwroca kase ale niepotrzebnie sie clzowiekc zasami denerwuje

a wplaciles za wysylke?

Aatus nie gadaj, w biofilu wżyciu by CIe nie oszukali Ja tam składałem zamówienia na wysyłke i jakoś nigdy nei miałem problemu. A, że zamówienie nie napisałeś to twoja wina, potem jak zadzwoniłeś to towaru nie było, wystarczy poczekać a nie oczerniać sklep. Więcej pomyślunku

Przeciez nie mowie ze chcieli mnie oszukac bo jestem pewien ze tego by nie zrobili tylko denerwuje mnie to ze zamawiam towar wysylam pieniadze i czekam i czekam gdy raz zadzwonilem i wyjasnilem niejasnosci to obiecali ze w przyszlym tygodniu towar dotrze jest juz po tym tygodniu i towaru nie dostalem . i teraz czekam na zwrot gotowki wiem ze ja otrzymam . Chodzilo mi o to ze mogli ta sprawe innaczej zalatwic a nie czekac az ja wykonam pare telefonow i w koncu sie dowiaduje ze towaru nie bedzie!!!

Przeciez nie mowie ze chcieli mnie oszukac bo jestem pewien ze tego by nie zrobili tylko denerwuje mnie to ze zamawiam towar wysylam pieniadze i czekam i czekam gdy raz zadzwonilem i wyjasnilem niejasnosci to obiecali ze w przyszlym tygodniu towar dotrze jest juz po tym tygodniu i towaru nie dostalem . i teraz czekam na zwrot gotowki wiem ze ja otrzymam . Chodzilo mi o to ze mogli ta sprawe innaczej zalatwic a nie czekac az ja wykonam pare telefonow i w koncu sie dowiaduje ze towaru nie bedzie!!!

No cóz taks ie zdaża, ale zrozummy ich, oni tam mają kupe roboty przy zwierzakach i nei na wszytsko odrazu mają czas Wystarczy poczekać i nie denerwować się tak

Ech... najpierw się dzwoni i pyta czy towar jest. Ja tak zawsze robię i NIGDY NIE MIAŁEM ŻADNEGO PROBLEMU. Nawet jak tam jade to najpierw dzwonię. Wtedy mi odstawiają towar, kiedyś mi trzymali gekoniki przez tydzień. A jak się nei czyta na stronie że trzeba dzwonić, to cóż...

Osobiscie uwazam ze troche przeginacie drodzy terrarysci. Milosc do sklepu Biofil wyraza sie tu nagminnie, czasem slepą milosc.

Jezeli kolega wyslal pieniadze po dogadaniu sie ze kupuje zwierzaka, sklep go nie wyslal, zwleka z odeslaniem pieniedzy to kogo wy tu opierniczacie. aatusa????
    przeciez to smieszne!!.

BIofil to niezly sklep, prawda ,ale bledy pewnie i tam sie popelnia. Wina lezy tu po stronie sklepu i nic tego nie zmieni Takie jest moje zdanie.

ja w biofilu jeszcze nic nie kupowaBem, ael jakos mam do niego zaufaie, ktore niesty coraz bardziej jest wystawiane na probe, bo juz nie pierwszy raz czytam watek w ktorym jest napisane, ze ten sklep nie wywiazuje sie z umowy...

Uprawnienia umieszczania postów