-
BIOFIL - szkoda gadać
Witam chcialem poinformować o sklepie "Biofil" i ustrzec przed ewentualnymi zakupami w tym sklepie . W placilem pieniazki do sklepu 3 tygodnie temu przez dwa tygodnie nie otrzymalem zadnej przesylki ,gdy tam zadzwonilem dowiedzialem sie ze pieniadze dotarly ale nie wiedzieli za co (mimo to ze moje zamowienie figurowalo na ich stronie) gdy to wyjasnilismy sprzedawaca obiecal ze towar dotrze do mnie w przyszlym tygodniu . Czekalem i nic kompletnie gdy znow zadzwonilem w tej sprawie jakis typek dal wymijającą odpowiedz "..ze to wyjasni..." i dalem mu numer aby mnie poinformowal o przebiegu sprawy (sam sie tego domagał)i cisza az w koncu zadzwonilem czekałem i nic...zadzwonilem ponownie miła pani mi powiedziała ze nie posiadają zamawianego towaru więc anulowalem zamowienie. Czekam na pieniazki az zwrócą zobacze co z tego wyniknie bo znając życie bede musial wykonac jeszcze kilka telefonów zanim otrzymam swoje pieniadze!!!!! Toi jest lekka przesada sprzedawac towar ktorego sie nie posiada !!!!!
Uprawnienia umieszczania postów