Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: BIOFIL - szkoda gadać

Mieszany widok

BIOFIL - szkoda gadać

Witam chcialem poinformować o sklepie "Biofil" i ustrzec przed ewentualnymi zakupami w tym sklepie . W placilem pieniazki do sklepu 3 tygodnie temu przez dwa tygodnie nie otrzymalem zadnej przesylki ,gdy tam zadzwonilem dowiedzialem sie ze pieniadze dotarly ale nie wiedzieli za co (mimo to ze moje zamowienie figurowalo na ich stronie) gdy to wyjasnilismy sprzedawaca obiecal ze towar dotrze do mnie w przyszlym tygodniu . Czekalem i nic kompletnie gdy znow zadzwonilem w tej sprawie jakis typek dal wymijającą odpowiedz "..ze to wyjasni..." i dalem mu numer aby mnie poinformowal o przebiegu sprawy (sam sie tego domagał)i cisza az w koncu zadzwonilem czekałem i nic...zadzwonilem ponownie miła pani mi powiedziała ze nie posiadają zamawianego towaru więc anulowalem zamowienie. Czekam na pieniazki az zwrócą zobacze co z tego wyniknie bo znając życie bede musial wykonac jeszcze kilka telefonów zanim otrzymam swoje pieniadze!!!!! Toi jest lekka przesada sprzedawac towar ktorego sie nie posiada !!!!!

Re: BIOFIL - szkoda gadać

jak nie umiesz skladac zamówień to tak jest...

Wow- pierwszy raz czytam jakaś negatywną opinię na temat tego sklepu. Sama co prawda jeszcze nic nie zamawiałam z Biofila, ale wielu moich znajomych terrarystów tak i byli bardzo zadowoleni...
    Bądź cierpliwy- nie wierzę żeby ktoś tam chciał ciebie oszukać i na pewno niedługo dostaniesz zwrot kosztów.

Przeciez mowie ze telefonicznie tez wyjasnialem tą sprawe i mialo byc oki . Tylko że oni sprzedaja towar ktorego nie mają

Myśle ze dostane bo sam sie upomnialem a gdyby nie to to pewnie bym wieki czekal na swoje pieniadze albo towar . 3 tygodnie- to nawet" oszusci" szybciej na allegro realizuja zamowienia

jest cos takiego jak dostępność w biofilu i po za tym najpierw sie dzwoni i pyta a potem sie sklada zamówienie:P

Na bank nikt tam cie nie chcial oszukac,ani zrobic w konia,czy jak to chcesz nazwac.
    Poza tym,zadne typki tam nie obsluguja A ta mila Pani to prawdopodobnie byla zona Lukasza S.,chociaz to bez znaczenia.
    Podejrzewam,ze miales pecha,bo pewnie skladales w "goracym momencie sezonu" i sie wszystko im tam popier**mieszalo.
    Kumam twoja frustracje,ale nie potrzeba swirowac i ludzi straszyc niewiadomo czym,bo co jak co,ale to chyba najlepszy sklep w Polsce (...co nie znaczy ze jest bezwzglednie swietny).
    Najlepiej jak porozmawiasz bezposrednio z Lukaszem,co jak co,ale z nim mozna sie bezproblemowo dogadac.
    Wez pare oddechow(+idz na fajeczke) i zadzwon do Lukasza, bez-po-sre-dnio do niego.

ja zamawiałem u nich i no problem wszystko szybko i sprawnie, tylko najpierw trzeba sie dowiedziec czy jest to na stanie

Nie... Sułka nie jest stac zeby sprzedawac towar ktorego nie ma...
    Skladajac zamowienie trzeba postepowac w sposob ktory jest napisay na stronie. Jezeli nie napisales na przekazie za co placisz i kto jestes... no coz, sam jestes sobie winien.
    Nie oczerniaj tego sklepu i sprzedawcow, nawet jesli maja pewien balagan zwiazany z tzw. "sezonem" to nog moze sie podwinac kazdemu.

Jezeli w chodze na strone BIOFIL-u wybieram towar z tego co oferują to mam rozumiec ze to sprzedaja a nie ze mam dzwonic i dowiadywac sie czy to mają zwlacza ze zamawiajac towar za 19.5 zl oni mi odpisuja emaila ze musze domowic do 25 zl bo im sie nie bedzie oplacac wysylac wiec przebolalem to i domowilem towar tak tez zrobilem zamowilem sztuczna roslinke i zamowinie wynioslo 32 zl pieniadze wyslalem przekazem a od 3 tygodni czekam na towar i jeszcze nic nie otrzymalem a gdy dzwonie do nich i trace pieniadze na impulsy oni mi odpowiadaja ze to wyjasnia i cisza.....

Uprawnienia umieszczania postów